İki kişi çatıştı. 8 kişi yaralandı!

İçindekiler

    Chicago’nun Little Italy bölgesinde iki kişi arasında çıkan silahlı çatışmada sekiz kişi yaralandı. Polis ilk incelemede, West Hastings Caddesi’nde iki kişinin birbirlerine ateş etmeye başladığını belirtti.

    6’SI HASTANEYE KALDIRILDI

    Emniyet güçleri olay yerine vardıklarında, 18 ila 74 yaş aralığındaki sekiz kişinin silahlı saldırıda yaralandığını gördü. Vurulanlardan altısı Stroger Hastanesi’ne kaldırıldı. İki kişi ise tedaviyi reddetti.

    SIRALI TAM LİSTE!

    74 yaşındaki bir kadın bacağından vuruldu. 31 yaşındaki bir kadın bacağından vuruldu. 18 yaşındaki bir gencin kafasında sıyrık oluştu. 23 yaşındaki bir adam bacağından vuruldu. 28 yaşındaki bir adam bacağından iki kez vuruldu. 36 yaşındaki bir adam kasığından bir kez vuruldu. 18 ve 19 yaşındaki iki kadının sıyrıkları vardı ve tedaviyi reddettiler. Şu ana kadar bir tutuklama yapılmadı. Emniyet güçleri, olayla ilgili bilgisi olanlardan kendilerine ulaşmasını istedi.

    VAHŞİ BATI’YA DÖNDÜ

    Polis, kimsenin gözaltına alınmadığını söyledi. Üçüncü Bölge dedektifleri soruşturmayı yürütüyor. Olay günü Chicago’daki farklı olaylarla birlikte toplam 27 kişi vuruldu. 43 yaşındaki bir adam hayatını kaybetti.

    • 06 Temmuz 2024
    • 18
    • Haber

    Etiketler

    İki kişi çatıştı. 8 kişi yaralandı! Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.