Spor camiası işte böyle Kurban Bayramı’nı kutladılar!

İçindekiler

    Kurban Bayramı’nı TFF, TBF, TVF, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımladılar.

    TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

    ”Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve spor camiamıza huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; İslam aleminin bayramını kutluyoruz. Bayramınız mübarek olsun.”

    TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

    ”Ülkemizin ve tüm İslam aleminin KurbanBayramı’nı kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu nice bayramlar dileriz.”

    TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU

    ”Ülkemizve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı kutlu olsun! Sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar dileriz!”

    FENERBAHÇE

    ”Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice güzel bayramlar dileriz. Kurban Bayramımız kutlu olsun!”

    GALATASARAY

    ”Büyük Galatasaray Taraftarı! Başarılarla dolu bir sezonu geride bıraktık. Cumhuriyetin ilk yüzyılını kupalarla kapattığımız gibi yeni yüzyılını da yine kupalarla karşıladık. Nice güzel günlere! Kurban Bayramınız kutlu, güzel kalbiniz daima umutla dolu olsun.”

    BEŞİKTAŞ

    ”Aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi dileriz. Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

    TRABZONSPOR

    ”Kurban Bayramınız mübarek olsun”

    Şeklinde kutladılar.

    • 16 Haziran 2024
    • 17
    • Haber

    Etiketler

    Spor camiası işte böyle Kurban Bayramı’nı kutladılar! Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.