Galatasaray Aaron Wan-Bissaka için çılgınlık yapabilir!

İçindekiler

    Uzun süredir yıldız bir sağ bek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, birçok farklı isim için temaslarda bulunuyordu. Kulüp içinden alınan bilgilere göre; Aslan çok konuşulacak bir transfer hamlesine imza atabilir.

    Manchester United’la mukavelesi 30 Haziran 2025’te tamamlanacak olan Aaron Wan-Bissaka için resmi teklif yapılabilir. İngiliz ekibi, 26 yaşındaki futbolcu için tatmin edici bir öneri bekliyor. İngiliz futbolcunun sözleşmesi, önümüzdeki sezonuun ardından tamamlanacak ancak Kırmızı Şeytanlar onu 20 milyon euronun altında bir rakama bırakmayı düşünmüyor.

    SPONSORLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

    Galatasaray Yönetimi, bu transfer için bazı sponsorlarla temasa geçti. 4 veya 5 üst düzey takviye yapmayı planlayan Cim-Bom’un, 20 milyonu ödeyebileceği öğrenildi. 1.83 boyundaki yıldız, 2019 yılında Crystal Palace Kulübü’nden 55 milyon euroya alınmıştı. Atletik özellikleri üst seviyede olan Wan-Bissaka’nın, takıma ciddi bir enerji katacağı düşünülüyor.

    Ancak oyuncunun durumunu bazı Avrupa ve Suudi Arabistan ekiplerinin de takip ettiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar ise teklifi yapıp beklemeye geçecek. İşler planlandığı gibi gitmezse alternatiflere dönülecek.

    • 16 Haziran 2024
    • 15
    • Haber

    Etiketler

    Galatasaray Aaron Wan-Bissaka için çılgınlık yapabilir! Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.