Uyuşturucu dolu otomobilleri sınırdan soktu! 13 bin dolar rüşvet aldı!

İçindekiler

    Eski bir ABD Gümrük memuru, uyuşturucu dolu araçların Meksika’dan ABD’ye girmesine izin vermek için rüşvet almaktan ve kaçakçılara San Diego sınır geçişinde kendi şeridine ulaşmaları için bir saatlik süre vermekten suçlu bulundu!

    Yetkililer, adamın en az 19 geçişe izin verdiğini ve araç başına en az 13.000 dolar rüşvet elde ettiğini belirtti. Savcılar, iki ayrı suç örgütünde çalışan Gümrük ve Sınır Koruma memuru Leonard Darnell George’un, 2021 sonu ile Haziran 2022 arasında bu eylemlere karıştığını açıkladı.

    PARALARI STRİPTİZ KULÜBÜNDE YEDİ!

    Araçlarda yüzlerce kilo metamfetaminin yanı sıra daha az miktarda kokain, fentanil ve eroin bulunuyordu. Ayrıca mahkeme belgelerine göre; insanların ülkeye yasa dışı yollardan giriş yapmasını da sağladı. George’un parayı araç, motosiklet ve mücevher satın almak için kullandığı ayrıca Tijuana’daki bir striptiz kulübünde cömertçe harcadığı ortaya çıktı.

    Ceza duruşması 13 Eylül’de yapılacak. Suçlamaların azami yaptırımı 10 yıldan ömür boyu hapis cezasına kadar değişiyor.

    • 16 Haziran 2024
    • 12
    • Haber

    Etiketler

    Uyuşturucu dolu otomobilleri sınırdan soktu! 13 bin dolar rüşvet aldı! Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.