Zaha’ya piyango gibi teklif!

İçindekiler

    Sezon başında Crystal Palace Kulübü’nden bedelsiz şekilde Galatasaray’a geçen Zaha, istatistiksel anlamda fena bir performans göstermese de “Süreklilik” konusunda sınıfta kalmıştı. Bu süreçte Teknik Direktör Okan Buruk’u da eleştiren 31 yaşındaki futbolcunun geleceği tartışma konusu olmuştu. İngiliz basınındaki haberlere göre; West Ham United, Galatasaray’a 10 milyon sterlinlik bir teklifte bulundu. Yaklaşık 12 milyon euroya denk gelen bu rakama yönetimin sıcak baktığı öğrenildi. Transferin gerçekleşmesi halinde oyuncunun maaş yükü de ortadan kalkacak.

    YİNE TRANSFERDE KULLANILACAK

    Sarı-Kırmızılı takımın açıkladığı rakamlara göre; Zaha senelik 4 milyon 350 bin euro ücret alıyor. 30 Haziran 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız ismin ayrılığı halinde takımın maaş bütçesinde de ciddi anlamda yer açılacak. Ondan gelecek bonservis bedeli de yine transferler için kullanılacak. Süper Lig’de 30 karşılaşmaya çıkan 1.80 boyundaki kanat oyuncusu, 9 gol ve 3 asistle mücadele etti. Zaha’nın yeniden Premier Lig’e dönme seçeneğine sıcak baktığı konuşuluyor.
     

    • 15 Haziran 2024
    • 14
    • Haber

    Etiketler

    Zaha’ya piyango gibi teklif! Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.