Fenerbahçe efsanesi Alex, Mourinho’nun elinden futbolcu alıyor

İçindekiler

    Trendyol Süper Lig ekiplerinde yaz transfer dönemi öncesi çalışmalar hız kazandı. Kulüpler kadrolarına yapacağı takviyeler için harekete geçerken transfer döneminin en hızlı takımlarından birisi olan Fenerbahçe ise dikkat çekiyor.

    YENİ SEZON PLANLAMASI

    Takımın başına Jose Mourinho’yu getiren sarı lacivertlilerde gerçekleştirilen başkanlık seçiminin ardından gözler transfere çevrildi. Portekizli teknik adam Mourinho, yeni sezonun kadro planlaması kapsamında raporlarını hazırladı. Deneyimli hocanın planları arasında yer almayan Emre Mor için ise ayrılık kararı alındı.

    TRANSFER İÇİN DEVREDE

    Antalyaspor’un, sarı-lacivertlilerden milli yıldız Emre Mor’a talip olduğu öğrenildi. Akdeniz ekibinin son iki transfer döneminde hem Nuri Şahin’in hem de Sergen Yalçın’ın kadrosunda görmek istediği Emre Mor’a, Alex de Souza da talip olduğu iddia edildi.

    FENER’DE ŞANS BULAMADI

    Geçen sezonun ilk devresini Fenerbahçe’de geçiren ve fazla şans bulamadığı için Fatih Karagümrük’e kiralanan Emre Mor, sezon boyunca toplamda 21 maça çıktı. 994 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu, 1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

    • 14 Haziran 2024
    • 28
    • Haber

    Etiketler

    Fenerbahçe efsanesi Alex, Mourinho’nun elinden futbolcu alıyor Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.