‘Dolu yağışı’ uçağın burnunu kırdı! Buna rağmen pilot inişi gerçekleştirdi

İçindekiler

    Şiddetli dolu yağışı, Avusturya Havayolları’na ait bir uçağın, İspanya’dan Avusturya’ya yaptığı yolculuk sırasında kendisini gösterdi. Uçağın burnu ve kokpit camlarındaki inanılmaz hasarlar herkesi şok etti.

    Avusturya Havayolları; kokpit ekibinin, dolu fırtınasının hava durumu radarında görünmediğini söylediğini açıkladı. Sonrasında imdat çağrısı yapıldı. Dolu, iki ön kokpit camına, uçağın burnuna ve bazı kaplamalara zarar verdi. Sosyal medyadaki fotoğraflarda uçağın ön kısmında ciddi hasarlar olduğu görülüyor.

    KİMSE ZARAR GÖRMEDİ

    Havayolu, uçağın Viyana Uluslararası Havalimanı’na güvenli bir şekilde inmeyi başardığını ve hiçbir yolcunun zarar görmediğini söyledi. Teknik ekip, Airbus A320 uçağındaki spesifik hasarı değerlendirmekle görevlendirildi. Şirket, “Yolcularımızın ve mürettebatımızın güvenliği Avusturya Havayolları için en önemli önceliktir” açıklamasında bulundu.

    İnişe kısa bir süre yaşanılan olayda pilotun gösterdiği soğukkanlılık ise herkesin hayatını kurtardı. Yolcuların, dolu fırtınası sırasında büyük bir panik yaşadıkları belirtildi.

    • 11 Haziran 2024
    • 15
    • Haber

    Etiketler

    ‘Dolu yağışı’ uçağın burnunu kırdı! Buna rağmen pilot inişi gerçekleştirdi Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.