Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Ali Koç detayı: ‘Tribünden Galatasaray’a sövdü ama…’

İçindekiler

    Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutladığı Florya tesislerinde teknik direktör Okan Buruk’un küfürlü tezahürata katılmasına eşlik etmesi tepkilere neden olmuştu. Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği de Süper Lig’de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında ‘küfürlü tezahürat yaptığı’ gerekçesiyle bugün suç duyurusunda bulundu.

    “BUNLAR OKAN’I HAKLI ÇIKARMAZ”

    Gazeteci Fatih Altaylı da teknik adamı eleştiren bir yazı kaleme aldı. Ali Koç’un da tribünden Galatasaray’a sövdüğünü belirten Altaylı, “Hatta bugün Okan’ı eleştirenlerin hiçbiri o gün çıkıp Ali Koç’u eleştirememişti çünkü Ali Koç’un medya üzerinde reklam ve satın alma gücü vardı, Okan’ın yok. Ama tüm bunlar Okan’ı haklı çıkarmaz. Ali Koç’un Galatasaray’a küfür etmesi Ali Koç’un sorunudur. Okan’ın Fenerbahçe’ye değilse bile küfürlü tezahürat yapması Okan’ın sorunudur” ifadelerini kullandı.

    • 28 Mayıs 2024
    • 18
    • Haber

    Etiketler

    Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Ali Koç detayı: ‘Tribünden Galatasaray’a sövdü ama…’ Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.