Eczacıbaşı’ndan yeni imaj filmi! Voleybolun Kendisiyiz….

İçindekiler

    “#VoleybolunKendisiyiz” sloganıyla sunulan filmde, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün kuruluşundan bu yana 1960’larda karşılaşılan zorluklar, ön yargılar ve kadın voleybolundaki umutsuzluklar öne çıkarılarak, kulübün Türk kadın voleybolundaki lider rolü vurgulanıyor.

    Eczacıbaşı, yaklaşık 60 yıldır kadın voleyboluna kesintisiz destek vererek, Türk kadın voleybolunun ülkemizin en başarılı spor dallarından biri haline gelmesinde ve Türk kadınının dünya çapında tanınmasında önemli bir rol oynamıştır.

    Bu çabaların sonucunda Eczacıbaşı Spor Kulübü, kadın voleybolunda dünyanın önde gelen kulüplerinden biri haline gelmiş, binlerce genç kıza voleybol oynama fırsatı sunmuş ve kadınların spor aracılığıyla güçlenmelerine destek olmuştur.

    Bu nedenle, 2018 yılında Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) “Kadınlar ve Spor Dünya Ödülü”ne layık görülmüştür. Yeni imaj filmi, TBWA İstanbul ve Public Film iş birliğiyle hazırlanmıştır.

    • 21 Mayıs 2024
    • 26
    • Haber

    Etiketler

    Eczacıbaşı’ndan yeni imaj filmi! Voleybolun Kendisiyiz…. Yorumlar - 0

    Yorum Ekle

    Sorunuz var mı ?

    İletişim Kurun: Sorularınız, önerileriniz veya işbirliği teklifleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.