1071 OTEL&RESTAURANT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bitlis 1071 OTEL&RESTAURANT

1071 OTEL&RESTAURANT, Bitlis şehrinde konforlu konaklama ve lezzetli yemekler sunan bir işletmedir. Şehrin merkezinde bulunan otel, misafirlerine modern ve şık bir ortamda hizmet vermektedir.

Tarihçe

1071 OTEL&RESTAURANT, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. İşletme, geleneksel Bitlis mimarisini modern bir dokunuşla birleştirerek benzersiz bir atmosfer yaratmıştır.

Fiyat Politikası

  • Otel ve restoranda farklı fiyat seçenekleri bulunmaktadır.
  • Fiyatlar, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezinde konum
  • Modern ve şık tasarım
  • Lezzetli yemekler
  • Konforlu konaklama imkanı
1071 OTEL&RESTAURANT, Bitlis'e seyahat eden herkes için ideal bir konaklama ve yeme içme deneyimi sunmaktadır. Şehrin merkezinde olması ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ahlat Bitlis 1071 OTEL&RESTAURANT Yorumlar - 1

user223492

Bitlis 1071 OTEL&RESTAURANT'ta konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Ayrıca restoranda yediğim yemekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

25 Haziran 2024
Hasan Zan

Hasan Zan

1+1 bir oda kaldık. Bir çift kişilik yatak iki çekyat vardı. Odalar güzel ve temiz ama kaldığımız dönem ahlat sinek istilasına uğramıştı dolasiyla pencerelerin önünde sinek olmasına rağmen bu durumdan etkilendik

2023:09:11 17:19:29
yunus altıntaş

yunus altıntaş

Bir gece ailemle konakladım. Gerçekten yemekler çok güzeldi özellikle inci kefalini çok güzel yapmışlar şiddetle tavsiye ederim. Çalışanlar çok güleryüzlü ilgililer. Oda kullanışlı göl manzaralı missss☺️

2023:08:11 21:40:32
Gökhan Sümen

Gökhan Sümen

Van gölü manzaralı odaları gayet ferah ve nezih bir otel Ahlat merkeze 2 dakika mesafede. Herşey için teşekkürler.

2023:11:05 06:14:34
Safa Zumrutel

Safa Zumrutel

Yeni ve temiz bir otel. Ahlat bölgesinde sineklerin yarattığı sıkıntı çok büyük. Bu otelde sineklik olduğu için bunun sıkıntısını çok şükür yaşamadık. Ama başka otellerde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Odalar olması gerektiğin büyük ve ferah herşey düşünülmüş. Koray bey ve ekibine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederiz.

2023:07:24 15:34:24
Eness

Eness

Ailem ile Adana'dan geldik çok acıkmıştık burayı seçtik yemekler MÜKEMMEL odalar çok iyi temiz çalışanlar ilgili özellikle Melik Timaş adlı çalışan çok ilgileniyor öneririm tek kelimeyle Harika!

2023:08:05 16:44:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ahlat Bitlis 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı