𝓑𝓲𝓽𝓵𝓲𝓼 𝓒𝓲𝓬𝓮𝓴 𝓓𝓾𝓷𝔂𝓪𝓼𝓲

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bitlis Cicek Dünyası

Bitlis Cicek Dünyası, Bitlis şehrinde çiçekçilik hizmeti sunan bir işletmedir. 2005 yılında kurulan işletme, Bitlis ve çevresindeki müşterilere çeşitli çiçek aranjmanları, buketler ve çiçeklerin yanı sıra çiçek bakım ürünleri de sunmaktadır.

Tarihçe

Bitlis Cicek Dünyası, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve taze çiçekleri müşterilerine sunarak güvenilir bir marka haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Bitlis Cicek Dünyası, uygun fiyatlarla kaliteli çiçekler sunmaktadır.
  • Farklı bütçelere uygun çiçek seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli çiçekler
  • Profesyonel ve deneyimli çiçek tasarımcıları
  • Hızlı teslimat seçenekleri
Bitlis Cicek Dünyası, sevdiklerinize özel günlerde unutulmaz bir hediye sunmak için en doğru adres. Kaliteli çiçekler ve profesyonel hizmetimizle müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez 𝓑𝓲𝓽𝓵𝓲𝓼 𝓒𝓲𝓬𝓮𝓴 𝓓𝓾𝓷𝔂𝓪𝓼𝓲 Yorumlar - 1

user222416

Bitlis Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taptaze ve çok güzel tasarımlarla hazırlanmış. Çalışanlar da son derece ilgili ve profesyonel. Her zaman tercih ettiğim bir çiçekçi.

24 Haziran 2024
Can Can

Can Can

Samimi , kaliteli iletişim ve hızlı teslimat, anında dönüt🤙🏻Göstermiş olduğunuz ilgi ve hizmetten dolayı teşekkür ederim elinize sağlık çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum

2022:06:13 08:36:00
DİLAN AÇA

DİLAN AÇA

Gerek ürünler gerek üslup gerek hizmet hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım. Böyle güzel işletmeler böyle saygılı işletmeciler Türkiye nin her yerinde olmalı. Bol kazançlı satışlar dilerim

2021:12:12 12:07:19
Cengiz Yürek

Cengiz Yürek

Eksiksiz, Hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu. Teslim edilmeden önce ve edildikten sonra bilgilendirildim. Gerçekten çok memnun kaldım. Tavsiye ederim

2022:04:22 10:38:28
Menekşe ÇAKIR

Menekşe ÇAKIR

Hızlı ve özenli teslimatınız için teşekkür ederim ihtiyaç dahilinde kesinlikle iletişime geçiyor olacağım.

2022:05:23 10:27:25
Uğur Ozturk

Uğur Ozturk

Sipariş istediğim şekilde ve zamanında geldi . Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar. Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

2021:11:07 16:34:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı