TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

AYDIN TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953

Tarihçe: Aydın şehrinde bulunan TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953, 1953 yılında kurulmuş köklü bir lokantadır. Yıllardır lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmeti ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası: TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüsünde geniş bir yelpaze bulunmaktadır ve her bütçeye hitap etmektedir.

  • Müşteri Hedef Kitlesi: Lokanta, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Hem yerel halkın tercihi olan bir mekan olmasıyla beraber turistlerin de uğrak noktasıdır.
  • İşletmenin Önemli Özellikleri:
    • 1953 yılından beri hizmet veren köklü bir lokanta.
    • Lezzetli ve geleneksel Türk yemekleri sunmaktadır.
    • Misafirperver ve güler yüzlü personeli ile tanınmaktadır.
    • Uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.
Neden TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953 Tercih Edilmelidir? TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953, lezzetli yemekleri, tarihi atmosferi ve uygun fiyatları ile Aydın şehrindeki en iyi seçeneklerden biridir. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori mekanı olması, işletmenin kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez TARİHİ SARIOĞLU LOKANTASI 1953 Yorumlar - 1

user166035

Aydın Tarihi Sarioğlu Lokantası, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunan harika bir mekan. Burada yediğim yemeklerin lezzeti gerçekten beni çok etkiledi. Özellikle et yemekleri ve ev yapımı tatlıları muhteşemdi. Ayrıca personelin ilgisi ve hizmet kalitesi de oldukça başarılıydı. Atmosferi de çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan. Herkese tavsiye ederim.

11 Mayıs 2024
E. EVYAPAN

E. EVYAPAN

Tertemiz, sıcak lezzetli geleneksel yemeklerimizi yiyebileceğiniz bir mekan, kıymalı pide haricinde sipariş ettiğimiz yemeklerini çok beğendik. Özellikle yuvarlama yemeğini denemenizi tavsiye ederim, personel güleryüzlü, WC leri pırıl pırıldı.

2023:10:08 15:07:21
tuncay sevgi

tuncay sevgi

İlk olarak hizmet acayip yavaş. Et döner epey zayıf. Nohut yemeği sertti. Tek güzel yemeği Antep tarzı yapılan ezogelin çorbası. Mekanı pek tavsiye edemeyeceğim 🫤

2023:11:28 11:15:33
Mahmut Sami Şimşekli

Mahmut Sami Şimşekli

Yuvarlama, keşkek, börülce ve dalgan köfte/mücver söyledik. Yemekler genel olarak lezzetliydi. Börülce çok kılçıklıydı daha taze kullanılması gerek. En çok yuvarlamayı beğendik. Dalgan köfte lezzetliydi ama tuzluydu. Balkabağı tatlıları da orjinaldi, beğendik.Mekan yol üzeri ve otoark alanı var. Genel olarak temiz ve düzgündü

2023:10:17 05:40:15
Cigdem Osken

Cigdem Osken

Yemekler güzel ,servis hızlı, temiz bir restoran, yol üstünde ailecek gittik çok memnun kaldık fiyatlar makul,kabak tatlısı efsaneydi.İskender ve lahmacun yedik gayet iyiydi.araba parkı geniş ,burada sizi karşılayan çok tatlı bir amca yer gösteriyor girip çıkarken ☺️ Teşekkürler

2023:09:16 11:56:36
Theo Akira

Theo Akira

Yuvarlama yemek için uğradık, yuvarlaması güzeldi, ayrıca kızartma söyledik (güzeldi). Çine köftesi yaptıklarını görünce köfte de istedim, keşke istemeseydim, üzülerek söylüyorum ki, yediğim en tatsız tuzsuz kuru köftelerden biriydi, diğer yemeklerinin güzel fakat köftenin bu şekilde olduğunu kasada belirtmemize rağmen, ‘olur dikkat ederiz’ şeklinde bir yaklaşımları oldu. Servis yavaş, garsonlar çok ilgili değil. Ücretsiz çay servisi mevcut fakat içilemeyecek kadar lezzetsizdi çaylar. Üstelik kasada gelen beklediğimizden çok daha yüksek gelen hesap sonrası maalesef hiç tatmin olmadığımız bir akşam yemeği oldu. Fiyat/performans açısından kesinlikle tavsiye etmem. Yol üstü olması ulaşım açısından kolaylık. Fakat vaktiniz varsa mutlaka şehir içindeki lokal Aydın Restaurantlarına uğramanızı öneririm.

2023:04:25 15:12:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–22:00
  • Salı 07:30–22:00
  • Çarşamba 07:30–22:00
  • Perşembe 07:30–22:00
  • Cuma 07:30–22:00
  • Cumartesi 07:30–22:00
  • Pazar 07:30–22:00

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı