Lebowski 1911 –

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Lebowski 1911

Lebowski 1911, Gaziantep şehrinde bulunan eşsiz bir mekan. 1911 yılında kurulan bu işletme, yılların verdiği deneyim ve kalite ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Lebowski 1911, Gaziantep'in en eski ve köklü işletmelerinden biridir. 1911 yılında açılan bu mekan, o günden bu yana lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Lebowski 1911, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.
  • Menüdeki yemekler ve içecekler, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep lezzetlerini modern bir şekilde sunan bir mekan.
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler.
  • Şık ve konforlu bir atmosferde, misafirlerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Lebowski 1911'i tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleri hem de samimi atmosferi ile unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız. Siz de Gaziantep'e yolunuz düşerse, Lebowski 1911'i ziyaret etmeyi unutmayın!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Lebowski 1911 – Yorumlar - 1

user315350

Gaziantep Lebowski 1911 - Bar, şehrin en keyifli mekanlarından biri. Atmosferi, müzikleri ve içecek seçenekleriyle gerçekten kaliteli bir mekan. Özellikle hafta sonları canlı müzik performanslarıyla daha da keyifli bir hale geliyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
C.B.

C.B.

Atmosfer inanilmaz guzel, yaz aylarinda daha guzel bir havasi var.Pizza soyledik ancak basarili bir pizza degildi maalesef, marketten alinmis pizza gibiydi ve pizzayi kesmek icin cok zorlandik, bicaklar bayagi kor bicakti. Kisibasi kuver ucreti alan bir mekan ve rezervasyonsuz yer bulmak zor olabiliyor.

2024:01:04 18:06:34
Hazal Çelik

Hazal Çelik

Yılbaşı için arkadaşlarımızın önerisiyle gittiğimiz mekan, tam olarak hayal kırıklığı yaşattı. Sayelerinde yeni yıla berbat girdik. Teşekkür edemeyeceğim. Geçen sene yılbaşı ile anlatılanla bizimkisi arasında dağlar kadar fark vardı. Öncelikle menüye uymayan bir yemek vardı. Menüde sunulan 3 çeşit yemek var ama bize asla seçenek olarak sunulmayan bir yemek geldi. Mekan buz gibiydi. Isıtma babında asla bir şey yakmadılar. Bende mi sorun var diye etrafı incelerken sobanın önündekilerin bile montlarını ve kabanlarını giymesiyle sorunun bende değil de mekanda olduğunu anlamış oldum. Tüm gecemi üşüyerek geçirdim, ayıp!!! Masaya parti namına ne bir şapka ne bir yılbaşı süsü konmuştu. Birer tane kozalak koymuşlardı................ Müzik desen 3 mahalle öteden duyuluyor. İnsanlar asla birbirini duymuyor. Bütün gece bakışlarla anlaşmaya çalıştık. Biraz ses kısık olsa birbirimizi duyup belki sohbet edilebilirdi, zaten gece iyi gitmiyor bari dedikodu yapılırdı. Ve en son olarak çalışanlardan biri üstümüze izinsiz olarak köpük sıkıp kaçtı. Saçımdan çizmeme, telefonumdan yemeklere kadar her yer köpük oldu. Yüzüne bakıp kızdığımı belli etmeme rağmen bir gelip özür dahi dilemedi. Kişisel sınırlarımıza müdahale eden bu münasebetsiz yüzünden gecemiz rezaletle son buldu. Paramızı asla hak etmeyen, rezilliklerle dolu bir geceydi. Asla tavsiye etmiyorum.

2024:01:02 09:58:43
Ömercan Gökkaya

Ömercan Gökkaya

Mekânın atmosferini çok beğendik. Kokteylleri lezzetli ve alkol oranı iyiydi. İsmail Bey canlı müzikte çok eğlendirdi. 11:30a kadar canlı müzik devam ediyor. Diğer yorumlarda yazdığı gibi bir küver ücreti var, ama bir Ankaralı olarak normal geldi 😂 Barmen special'i tavsiye ederim 🖤

2023:06:30 22:03:49
Emre Salar

Emre Salar

Yılbaşı etkinliği için verdikleri ana yemek seçmeli menüde sormadan emrivaki şekilde pişmemiş kalitesiz bir servis ile gecistirdiler,ayrıca menüde yazan ürünleri değişip eksik bir şekilde servis sağladılar.Yemekleri buz gibi servis ettiler! Maalesef ilk ve son deneyimimizdi kültür ve turizm adı altında dolandiriciliktan ibaret...Yorumum gözüksün diye 5 yıldız veriyorum böyle işletmelere para kazanmamali...Ayrıca aracınızı valeden beklerken kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz..

2024:01:10 13:47:14
Ensar Kahvecigil

Ensar Kahvecigil

Mutlaka garsonlara eğitim verilmeli, hem özel yaptırdığım doğum günü pastamızı başka masaya vermişler, başka pasta getirdiler, üstüne bide küver ücreti alıyorlar. Eskiden çok nezih bir işletme olmasına rağmen şimdiyse paranın peşinde koşan bir işletme olmuş maalesef

2023:12:22 08:02:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 15:00–00:00
  • Çarşamba 15:00–00:00
  • Perşembe 15:00–00:00
  • Cuma 15:00–00:00
  • Cumartesi 15:00–00:00
  • Pazar 15:00–00:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı