Ağrı Taksi ( Mercedes ) TURAN 0039

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Ağrı Ağrı Taksi (Mercedes) TURAN 0039

Ağrı Ağrı Taksi (Mercedes) TURAN 0039, Ağrı şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde konforlu ve güvenilir bir ulaşım imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Ağrı Ağrı Taksi (Mercedes) TURAN 0039, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Profesyonel ve deneyimli şoförleri ile güvenli bir yolculuk deneyimi yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

Ağrı Ağrı Taksi (Mercedes) TURAN 0039, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Sabit ve adil fiyat politikası ile müşterilerine şeffaf bir hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lüks Mercedes araçlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü şoförler
  • 24 saat hizmet
  • Şehir içi ve şehirler arası seyahat imkanı
Ağrı Ağrı Taksi (Mercedes) TURAN 0039'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve güvenilir bir yolculuk deneyimi yaşamak istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Ağrı Taksi ( Mercedes ) TURAN 0039 Yorumlar - 1

user99519

Hızlı ve güvenilir bir hizmet aldım, taksi şoförü de oldukça kibar ve yardımseverdi. Araç temiz ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Mart 2024
Şuayıp Ateş

Şuayıp Ateş

Turan kardeşim Güler yüzlü ve samimi kaliteli hizmetiyle insan odaklı çalışan parayı ikinci plana atan işinin en iyisidir. Verdiği hizmete paha biçilemez can gardaş hayırlı işler kolay gelsin.

2021:09:15 04:19:22
tugba yurdakul

tugba yurdakul

Üç yıl boyunca çalıştığım sürece Turan bey gayet saygılı,ilgili ve kendi gelemese bile başkasını yönlendirerek hem bana hem arkadaşlarıma yardımcı oldu. Benden sonra gelen tüm meslektaşlarıma kendisini önerdim ve tümü memnuniyetini dile getirdi. Burdan da teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile yolculuk yapabilirsiniz. Samsun’dan selamlar.

2021:10:13 11:28:51
EmirTuran Özelçi

EmirTuran Özelçi

Abi efsane yapıyorsun işini aradım 5 dakka sürmedi samimiyet hizmet uygun bütçe herşey ne desen var müşteri ne derse yapıyor herşeyi çok güzel aracı çok konforlu aşırı güzel taksimi lazım arayın Turan abiyi aşırı kalite. Hizmette sınır yok.

2021:12:05 16:04:14
Seda Öztürk Şahbal

Seda Öztürk Şahbal

Turan bey, öncelikle güvenilir ,saygılı ve son derece dikkatli ve kontrollüdür.Ağrıda taksi diyince ilk akla Turan bey gelir herkesin eşini çocuğunu gözü arkada kalmadan taksiyle yolculuk ettirebilir.Son bişey daha her zaman dakiktir.

2021:06:17 17:18:43
Osman Topaloğlu

Osman Topaloğlu

Her zaman onceligimiz sizsiniz hizmetimizden dolayı. Çok teşekkür ederiz herkese taviseyemdir turan bey

2021:10:04 06:32:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı