Ağrı Bim Mağazası

Bim, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biridir. Ağrı şehrinde bulunan Bim mağazası, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş imkanı sağlar.

Tarihçe

Bim, 1995 yılında kurulmuş olup hızla büyüyerek Türkiye genelinde birçok şubeye sahip olmuştur. Ağrı'daki mağaza da 2010 yılında hizmete girmiştir.

Fiyat Politikası

Bim, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

Müşteri Hedef Kitlesi

Bim, geniş ürün yelpazesi sayesinde her kesimden müşteriye hitap etmektedir. Ağrı'daki mağazası da yerel halkın yanı sıra şehre gelen turistlere de hizmet vermektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet anlayışı
Bim, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlar. Ağrı'daki mağazamız da yerel halkın ve turistlerin tercih ettiği bir alışveriş noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Bim Yorumlar - 1

user99313

Ağrı Bim Süpermarket oldukça geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla tercih edilebilecek bir market. Temiz ve düzenli bir mağaza olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazen raflarda ürün eksikliği yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir market.

13 Mart 2024
cahit cevheri

cahit cevheri

Ne zaman gitsem soğuk bir buz deposuna girmiş gibi hissediyorum kendimi evime yakın olduğu için mecburen alışveriş yapıyorum yoksa hergün değişen bilinçsizce yükselen fiyatlardan memnun değilizdir çalışanlar biraz daha mağaza içinde görünmeli müşterilere yardımcı olmalı bnce ilgi konusunda sınıfta kalabilirler fiyatlar hergün yükseliyor galiba enflasyon en çok bu tür marketleri etkilemiş olmalı

2022:12:05 20:04:37
Nazım Aklıfazla

Nazım Aklıfazla

Sebze meyve reyonları boş

2023:03:27 14:36:54
Fatih Allak

Fatih Allak

Her zamanki bim ama yine de fişlerinizi kontrol edin

2020:11:09 09:45:18
Özkan Yalçın

Özkan Yalçın

İyi baya güzel di

2022:06:04 15:03:11
AK HALI YIKAMA

AK HALI YIKAMA

2022:05:20 10:08:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı