Şinasi Ünsal kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ağrı şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. İslami değerlere bağlı, çağdaş eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerini yetiştirmektedir.

Hizmetler

  • İslami eğitim
  • Genel kültür dersleri
  • Sosyal etkinlikler

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır.

Hedef Kitle

Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, ortaokul mezunu genç kızlara eğitim hizmeti sunmaktadır.

Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine hem dini hem de genel kültür eğitimi sunarak onların hem manevi hem de akademik gelişimine katkıda bulunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ağrı Merkez Şinasi Ünsal kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Yorumlar - 1

user98854

Ağrı Şinasi Ünsal Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim kalitesi ve öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla öne çıkan bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğrencilere modern bir eğitim ortamı sunmaktadır. Ayrıca öğrenci başarısı ve mezunların üniversite yerleştirme başarısı da oldukça yüksektir. Okulun sosyal etkinlikleri ve kültürel faaliyetleri de oldukça zengin ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Genel olarak Ağrı Şinasi Ünsal Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine kaliteli bir eğitim imkanı sunan başarılı bir okuldur.

12 Mart 2024
Beyhan KARABUGA

Beyhan KARABUGA

ıyiki bu okulda okumuşum Rabbim tüm hocalarımdan razı olsun . Bu okul bana çok şey kattı Bana doğru yaşamayı öğretti. En güzelide ilimi doğru anlamayı ögretti .Hayatımı niçin yaşamayı öğretti. Diyorlarki ilim her yerde öğrenilir ama faydalı ilim her yerde öğrenilmez Faydalı ilim yerinde öğrenilir Bu okul benim için bir suffe öğretmenler ise çihada davet eden muallimler, Allah yolunda savaşmayı öğretenlerdir .Rabim hepsinden razı olsun.

2020:09:28 19:44:19
Enes Karabuga

Enes Karabuga

Allah bütün ögretmenlerimden razı olsun onlar olmasaydı doğruyu yanlışı ayırt edemezdim

2020:09:29 13:54:54
Sevil Tuğan

Sevil Tuğan

Çoook güzel bir okul çok seviyorum okulumu ve öğretmenlerimi

2020:11:27 11:32:37
Sebiha Kaya

Sebiha Kaya

Guzelllll

2022:02:23 17:52:31
Berrak Erim

Berrak Erim

2020:09:29 11:28:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı