Musuloglu Restorant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Musuloglu Restorant Ağrı

Musuloglu Restorant, Ağrı şehrinde lezzetli yemekleriyle tanınan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Musuloglu Restorant, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde kendini sürekli geliştiren restoran, müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunulmaktadır.
  • Menüdeki çeşitlilik her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Profesyonel ve deneyimli aşçılar
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
Musuloglu Restorant, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Ağrı'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Musuloglu Restorant Yorumlar - 1

user98313

Ağrı Musuloglu Restorant Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler çok lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Personel güleryüzlü ve ilgili. Atmosfer de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Mart 2024
Ömer Kilic

Ömer Kilic

Yaklaşık 2 sene öncede Ailecek gitmistim ve bugün tekrardan ailecek gittik. Ben o zamanda ve bugünde cok begendim. Bizimle ilgilenen garson arkadaslar gayet kibar ve nazikti. İstediklerimizi aninda masaya geldi. Karışık izgarada gercekten cok lezzetli ve çeşitli.Cok memnun ayrildim.Ama yorumlara baktim bircok kişi negatif yazmış. Ben oyke bir durumla iki keredir karsilasmadim ama cevap yazan işletme sahibi biraz daha kibar ve olumlu cevaplar yazabilir. Cok kaba cevaplar yazilmis ve boyke guzelbir mekana yakismiyor.

2023:07:13 16:30:08
Rabia

Rabia

Tek kelimeyle berbat. Yemek soğuktu ve içinden kıl çıktı söyledim pek de umurlarında olmadı. Temizlik, sunum, lezzet çok kötü. Lahmacun, ızgara yemek istiyorsanız Hacıoğlu restaurant, döner yemek istiyorsanız Sultan Sofrasını tercih edin derim paranıza, midenize yazık. (Yorumlara cevap veren her kimse zaten restaurantı özetlemiş, para kazanmak kolay mı? İnsanlar ayda yılda bir yemek yemek istiyorlar ve berbat bir yemek yiyince normal olarak 1 puan veriyorlar. Size mi sormalıyız ne yorum yazıp, kac puan vereceğimizi?Utanmadan gelmeyin gibi seyler yazmışsınız malum küçük bir memleketteyiz değişiklik yapmak istiyoruz ve sizin gibi insanlarla karşılaşıp boyumuzun ölçüsünü alıyoruz. Merak etmeyin önünden bile geçmeyiz artık dediğim gibi hacıoğlu, sultan sofrası varken siz kimsiniz ki zaten.)

2024:01:17 15:33:24
Sinan Güngör

Sinan Güngör

Tavsiye üzerine gidip karışık ızgara yediğimiz, daha doğrusu yemeye çalıştığımız bir yer. Servis çok kötü ama keşke tek problem bu olsa. Adana asla adana değil, etleri o kadar sinirli ki bıçak bilr kesmiyor, köfteleri aşırı baharatlı, getirdikleri lavaş çiğköfte lavaşı, mezeleri çok az ve bayat, hizmet sıfır. Asla gitmemeniz gereken bir yer. Büyüklüğüne aldırıp güzeldir diye düşünmeyin rezil bir mekan. Hayatımda yediğim en kötü karışık ızgaraydı. Tabağı yarım bıraktım

2023:12:16 12:16:31
Hakan Yel

Hakan Yel

Çorba içmeye gittik, serin bir mekan. Döneri sevenlere gel gel yapıyor. Görüntüsü bana Yaprak döner sevenlerin denemesi gerektiğini düşündürdü. Haşlama da geçti önümden ama doymuştum. Personel çok kibar, güleryüzlü. Sadece çorba içeceğiz diye bize surat yapmadılar ;) Çay da ikram ettiler. Ağrı ya yolunuz düştüyse gönül rahatlığıyla bu mekanı deneyebilirsiniz.

2023:08:17 07:53:37
Hüseyin YILDIRIM

Hüseyin YILDIRIM

Sabah çıkan çorbalar harikaDöner buradan denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Şimdiye kadar yediğiniz en iyisi olabilir. Kavurma yorumsuz diğer sıcak yemekler ve ızgaralar harika başta işletme sahibine, yardımcılarına ve çalışanlarına lezzet ve hizmet anlayışından dolayı teşekkür ederim.

2023:08:29 09:08:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:00
  • Salı 06:00–23:00
  • Çarşamba 06:00–23:00
  • Perşembe 06:00–23:00
  • Cuma 06:00–23:00
  • Cumartesi 06:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı