Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Ağrı

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Ağrı şehrinde güvenlik hizmetleri sunan bir kuruluştur. Polis teşkilatına bağlı olarak faaliyet gösteren bu şube, olaylara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek kamu düzenini sağlamayı amaçlar.

Tarihçe

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Ağrı'da güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde tecrübeli personeli ve modern ekipmanlarıyla bölgenin güvenliğine katkıda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün hizmetleri genellikle kamu güvenliği için sunulduğundan dolayı ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili müdahale
  • Tecrübeli personel
  • Modern ekipmanlar
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Ağrı'da güvenlik konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur. Hızlı müdahale ve etkili çalışma prensipleriyle bölgenin güvenliğini sağlamak için her zaman hazır ve kararlıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Yorumlar - 1

user98096

Ağrı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Polislerinin profesyonellikleri ve disiplinleri takdire şayan. Her zaman halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yaptıklarını gözlemliyorum. Ekip ruhları ve koordinasyonları oldukça başarılı. Toplumla olan iletişimleri de oldukça olumlu. Kendilerine verdiğim puan:

12 Mart 2024
Emre Şahin

Emre Şahin

2016:05:10 11:07:44
Portrionist

Portrionist

2018:10:01 09:23:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı