Türk Telekom Hatıra Ormanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Ağrı Türk Telekom Hatıra Ormanı

Ağrı Türk Telekom Hatıra Ormanı, Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirilen bir projedir. Bu orman, Ağrı şehrinde bulunmaktadır ve ziyaretçilere doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Türk Telekom Hatıra Ormanı, 2015 yılında kurulmuştur. Şehir sakinlerine yeşil bir alan sunarak doğaya olan duyarlılığı artırmayı hedeflemektedir.

Hizmetler

  • Doğa yürüyüşü ve piknik alanları
  • Çocuk oyun alanları
  • Etkinlik ve organizasyon düzenleme imkanı

Fiyat Politikası

Türk Telekom Hatıra Ormanı, ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır.

Hedef Kitle

Türk Telekom Hatıra Ormanı, doğayı seven herkesin ziyaret edebileceği bir alan olup özellikle aileler ve çocuklar için ideal bir mekandır.

Türk Telekom Hatıra Ormanı, şehir stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe huzurlu bir zaman geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Üstelik ücretsiz olarak sunulan bu hizmetten faydalanarak doğaya olan sorumluluğunuzu da yerine getirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ağrı Merkez Türk Telekom Hatıra Ormanı Yorumlar - 1

user97959

Ağrı Türk Telekom Hatıra Ormanı Park, doğayla iç içe keyifli bir atmosfere sahip. Burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Parkın düzeni ve bakımı oldukça başarılı. Ancak biraz daha geniş alanlara sahip olması ve aktivite seçeneklerinin artırılması parkı daha cazip hale getirebilir. Yine de Ağrı'da doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenler için güzel bir seçenek.

12 Mart 2024
Sibel Sibel

Sibel Sibel

Güzel bir park olmuş. Çocuklar için oyun parkları varken yetişkinler için de oturma alanlar var. Aynı zamanda hemen yanında akan nehir de insana farklı hava yaratıyor

2020:04:12 10:05:44
Sebih GÜLER

Sebih GÜLER

Ağrıda tek park olduğu için yüksek puan verdim güzel yapılmış gidip dinlenmek için iyi başkada alternatif yok zaten

2019:07:29 05:57:58
FİKRE KUR

FİKRE KUR

Bazen personelin nezaketsiz davranışları bizim canımızı sıkıyor..

2019:06:03 21:12:28
Muhammed Ayhan

Muhammed Ayhan

Güzel

2020:01:07 07:32:38
Sema Yildirim

Sema Yildirim

Hayır

2015:05:27 18:01:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı