bulut aile manavı yavuz mahallesi bülbül sokak ağrı merkez saygi dogalgaz yani/ağrı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 67 Yorum Ekle

Ağrı Bulut Aile Manavı

Ağrı Bulut Aile Manavı, Yavuz Mahallesi Bülbül Sokak'ta bulunan bir aile işletmesidir. 1990 yılında kurulan işletme, taze ve kaliteli meyve-sebze ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ağrı Bulut Aile Manavı, 30 yılı aşkın bir süredir şehirde hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunma politikası benimsenmiştir.
  • Her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal ürünlerin satışı yapılmaktadır.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı benimsenmiştir.
  • Uzman personel tarafından hizmet verilmektedir.
Ağrı Bulut Aile Manavı'nı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ağrı Merkez bulut aile manavı yavuz mahallesi bülbül sokak ağrı merkez saygi dogalgaz yani/ağrı Yorumlar - 1

user97947

Ağrı bulut aile manavı yavuz mahallesi bülbül sokakta bulunan Ağrı Park, oldukça temiz ve düzenli bir mekan. Çocuklar için oyun alanları bulunması ve çeşitli spor aktiviteleri yapabilecekleri alanların olması da çok güzel. Ayrıca çevresindeki yeşillikler ve oturma alanlarıyla da keyifli bir atmosfere sahip. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor. Genel olarak güzel bir park, tavsiye ederim.Puan : 4

12 Mart 2024
Yeti Beri

Yeti Beri

Eylul 2018 de yeniledik diye haber yapmislar. Hazirandan beri gidiyorum salincaklar kırık ve tehlikeli. Bakımsız. Her gittigimde oradaki kafeden aliyordum birseyler ama asiri pahaliydi baktim basedemiyorum cocuklar surekli birşeyler istiyor her gidismde 20 liralik seye 100 lira veriyorum termosla cay ve kurabiye.. vs götürdüm isletme calisanlari ikaz etti oturduğumuz cardaktan kaldirmak istedi belediye parkı diye gittigimiz yer meger isletmeninmis. Şehir merkezinde baska park yok. Millet parki yapmışlar hem ağrınin tüm mahallelerine uzak hemde bastan sona kırık birgun cocugun biri düşüp komaya girecek. Hayır park bahce yaptik diye haber yapip ovunmeyin bari.

2022:08:07 07:52:59
sıracettin ardin

sıracettin ardin

Açık havada taze çay içmenin keyfini yaşayabileceğiniz en güzel yer..

2023:06:23 10:17:17
ZEHRA AKKURT

ZEHRA AKKURT

Çok hoş, sakin dinlendirici bir park. Ailecek gidilebilecek bir park. İçeriye icecek ve yiyecek goturulmuyor yasak, parkta sipariş verebilirsiniz.

2022:07:30 15:54:49
Baris Uca

Baris Uca

Fiyatlar çok pahalı. 3 dondurma aldık 42 TL hesap ödedik. karşıda aynı ürünü yarı yarıya alabilirdik.Personelin yüzü gülmüyor.

2023:05:23 20:11:38
BULLET-PROOF

BULLET-PROOF

Güzel ama daha iyi yerlere gidebilirsiniz mesala millet bahçesi gibi ama yinede gidilebilir.

2022:12:07 12:08:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–01:30
  • Salı 06:00–00:00
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 06:00–00:00
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 06:00–01:30

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı