Mavi halı yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 49 Yorum Ekle

Ağrı Mavi Halı Yıkama

Ağrı Mavi Halı Yıkama, Ağrı şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Ağrı Mavi Halı Yıkama, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Hizmetler

Ağrı Mavi Halı Yıkama, halı yıkama, koltuk yıkama, yorgan yıkama gibi temizlik hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Halı yıkama: 20 TL/m2
  • Koltuk yıkama: 50 TL/koltuk
  • Yorgan yıkama: 30 TL/adet

Müşteri Hedef Kitlesi

Ağrı Mavi Halı Yıkama, ev sahipleri, oteller, restoranlar ve işletmeler gibi geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve hijyenik temizlik hizmeti
  • Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı
Ağrı Mavi Halı Yıkama'yı tercih etmeniz için en önemli neden, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmamız ve kaliteli hizmet sunmamızdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Mavi halı yıkama Yorumlar - 1

user97170

Ağrı Mavi halı yıkama Çamaşırhane oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımı her zaman güvenle teslim edebiliyorum ve her seferinde tertemiz bir şekilde geri alıyorum. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Mart 2024
Mr. Murphy

Mr. Murphy

Arkadaş tavsiyesi üzerine sizleri aradım sizlerle konuşurken dedim ki eğer lekeleri çıkarabileceksiniz göndereyim temiz yıkıyor göndereyim bak lekeler çıkmayacak lekeler değil çay lekesi öyle çıkmayacak ağır meyve lekesi yoksul lekesi bu lekesi değil hafif lekeler temiz yıkayacak göndereyim parasında değilim dedimYok abi kesinlikle temiz yıkıyoruz çok temiz olacak şöyle böyle deyip durdunuz size verdim halılarıİşiniz Beş kuruş yetmiyor aldığınız paranın bir kuruşunu dahi hak etmiyorsunuz buradan halılarını yıkatan da gram Damla akıl yok bu saatten sonraBuradan halı yıkamayı düşünen varsa da kesinlikle yıkamayınHalımızın içindeki saç teli halen olduğu gibi duruyor tozu ya tozu tozu olduğu gibi duruyor.Kesinlikle helal çalışmıyorsunuz ve hiçbir hak size helal değil.

2023:11:11 09:31:01
Mustafa Karakaya

Mustafa Karakaya

Yıkansın diye verdiğimiz halıları iki gün sonra aynı şekilde getirip teslim ettiler. Arayınca da o halı kesin yıkandı yanlışınız var diyorlar. Gelen halıya dövücü başlıkla süpürge tuttuk ve çıkan kir görsellerde. Hakkımız helal değil size.

2023:09:09 15:52:31
Ali ERDEM

Ali ERDEM

Koltuk yıkama yaptırdım makine ile fircalama yapmadı sadece bir kova içerisine köpüklü su yaptı sünger ile sildi onu biz evde kendimiz de yapardık normalde makine ile fırçalaması lazımdı yüzünden siliverdi o ne kadar temiz olacaktı ki hiç memnun kalmadım sizde kesinlikle yaptırmayın

2023:07:15 14:44:22
Fatma Kaya

Fatma Kaya

Ben daha öncede verdim halılarımı memnun kaldığım için tekar verdim ama bu defa rezil durumda geldi adamları arıyorum açan kişi durumu izah ediyor kişi bana ben hamal gibi gelip evden alıyorum bilmem kaç suyla yıkıyorum diyor abi sen hamal değilsin bu işe girdiysen bu. Diyorum özrü kabahatinden büyük kesinlikle bir daha asla tercih etmem kesinlikle ben helal etmiyorum o parayı,1 gün içinde halıyı yıkadı teslim etti diğer defa 4 gün kaldı halı ha yoğunluk durumundan da kaynaklanabilinir ama öğrenciyim hem çalışıp hem okuyorum ayıp ya akşamları bu yoruma fotoğrafta ekliyeceğim

2023:04:08 07:02:08
nagihan atmaca

nagihan atmaca

Biz halılarımizi verdik ücreti havale ettiğimiz için halıları kapıya bırakıp gitmişlerdi fakat halıların nemli olduğunu ve poşetten çıkarılması gerektiğini söylemediler halılarımiz nemli kalmış poşette kararmıştı. Biz firmayı aradık 4 -5 defa fakat bize en son o zaman halılarınizi yıkarız fakat ücretin yarısını siz yarısını biz öderiz dediler. Ben bugüne kadar böyle bir rezalet görmedim. Ve sonuçta iyi firma . Kesinlikle önermiyorum.

2021:11:09 13:07:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar 08:00–18:00

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı