Özel Efe Tıp Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Ağrı Özel Efe Tıp Merkezi

Özel Efe Tıp Merkezi, Ağrı şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Özel Efe Tıp Merkezi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hizmet vermektedir.

Hizmetler

  • Genel cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın doğum
  • Çocuk sağlığı ve hastalıkları
  • Radyoloji

Fiyat Politikası

Özel Efe Tıp Merkezi, kaliteli sağlık hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, yapılan hizmete ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Özel Efe Tıp Merkezi, her yaş grubundan ve her gelir düzeyinden hastaya hizmet vermektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Özel Efe Tıp Merkezi, kaliteli sağlık hizmetleri ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Özel Efe Tıp Merkezi Yorumlar - 1

user96890

Ağrı Özel Efe Tıp Merkezi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve profesyonel. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı. Hastane genel olarak temiz ve hijyenik bir ortama sahip. Tek olumsuz yanı bazen bekleme süreleri biraz uzun olabiliyor. Ancak genel olarak memnun kaldım.

11 Mart 2024
Seda Nur Saka

Seda Nur Saka

Allah kimseyi efe tıp merkezine düşürmesin çok kötü olduğum için randevu almadan gittim kaydımı alan sekreter azarlar gibi neden randevusuz geldiniz dedi kötü olduğumu söyledim bu ilk ve son randevusuz bir daha kayıt açmam dedi surat 5 karış bir şekilde sanki devlet hastanesi (kadın doğumdada kimse yoktu bomboştu) Doktor Alper beye mide bulantısı için gittim serum takarmısınız yemek yiyemiyorum dedim bana kan ve idrar ver dedi bende 3 gün önce yaptırdım onları göstereyim dedim başka yerde yapılanı kabul etmiyorum burda yaptıracaksınız dedi üslup desen zaten yok oğlum ona bir tık yaklaştı diye çocuğu alın buradan dedi çocuk sevmeyen bir insan nasıl kadın doğum doktoru oluyor anlayamıyorum resmen paramızla rezil olduk bir daha asla adım atmam!!

2023:10:06 13:41:06
Can Atacan

Can Atacan

Alper midir nedir öyle bir hocaları var kadın doğumcu hastalarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor , sekreter nereye bağladığını bilmiyor saçma sapan bir hastane gerekli yerlere gerekli şikayetlerde de bulunduk , eşinizi dostunuzu sakın emanet etmeyin

2023:10:02 13:38:03
Rabia Yılmaz

Rabia Yılmaz

Üroloji bölümünün olup olmadığı hakkında soru sormak için aradım. Sekreter yok dedi ama internet sitesinde vardı bunu söylerken cevabımı vermeden üstüme kapattılar. Azıcık saygı lütfen!

2023:09:27 12:29:07
Zeynep Naz Sağlam

Zeynep Naz Sağlam

Acil doktorumuz Oğuzhan bey , Ağrı için çok büyük şans.Doktorluğu ve bunun yanı sıra beyefendi ve iyi bir insan oluşu takdire şayan.Tüm hastalarla uzun uzun ilgilenip , çözüm buluyor.Umarim çok çok iyi yerlere gelir,bunu hakeden bir doktor. Çok teşekkür ediyorum ailem adına.

2022:12:31 08:50:06
Rahmi Aydın

Rahmi Aydın

Kadın doğuma eşimi götürdüm. Doktor fena değil fakat bir uçuş yapabilir belgesi için 1 saat bekledik çokta hijyenik bir yer değil zorda kalmadığınız sürece tavsiye etmiyorum.

2022:12:16 11:56:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–15:00
  • Pazar 24 saat açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı