Vestel Merkez Alpaslan Yetkili Satış Mağazası – Yavuz Tursun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Vestel Merkez Alpaslan Yetkili Satış Mağazası - Yavuz Tursun

Ağrı şehrinde bulunan Vestel Merkez Alpaslan Yetkili Satış Mağazası - Yavuz Tursun, elektronik eşyaların satışını yapmaktadır. Mağazamızda Vestel markasına ait televizyonlar, buzdolapları, çamaşır makineleri, klimalar ve diğer beyaz eşyalar bulunmaktadır.

Tarihçe

Yavuz Tursun adıyla hizmet veren mağazamız, elektronik sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Müşterilerimize kaliteli ürünler ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiş bir işletmeyiz.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve güvenilir markalar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
Yavuz Tursun Vestel Mağazası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve profesyonel hizmet için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Vestel Merkez Alpaslan Yetkili Satış Mağazası – Yavuz Tursun Yorumlar - 1

user96331

Ağrı Vestel Merkez Alpaslan Yetkili Satış Mağazası - Yavuz Tursun Elektronik Mağaza oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Personelleri ilgili ve yardımsever. Mağazada aradığım ürünü kolayca bulabildim ve uygun fiyatlarla satın aldım. Ancak mağazanın konumu biraz merkezden uzak olduğu için ulaşımı biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

10 Mart 2024
Ugur Kadak

Ugur Kadak

Satıcı firmadan servise kadar herkesin emeğine sağlık işinizi gerçekten olduğu gibi yaptığınız için ayrıca a101 hediyeniz içinde ayrıca teşekkürler

2023:03:28 12:24:11
Eşref Derin

Eşref Derin

Çok memnunum bize gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederim

2024:01:07 06:12:10
Erdal

Erdal

Iyi hizmet kaliteli urunler

2023:12:11 13:58:36
ogur mansur

ogur mansur

Yerli ve milli olan her şeyi destekliyoruz ve gururlaniyoruz. Teşekkürler Vestel 👏 ayrıca sayın Yavuz beye, Ali ve Murat beylere hoşgörü ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim

2022:07:25 13:59:11
Halit ÜRE

Halit ÜRE

Yavuz ve Ali Bey çok güvenilir harika insanlar hem ödeme konusunda hem ürünlerinin arkasında durmaları konusunda insana müthiş güven veriyorlar. Ağrı'da görev yapan öğretmen kesim mutlaka ayın 15 inde Yavuz abinin ve Alişin kahvesini içer. Borcu biter yine çay içmeye bu iki güzel insanın yanına sırf muhabbete gider. İyi varsınız güzel insanlar bu arada fırınlı ocak halen taş gibi Ağrı’ya selamlar.

2022:03:14 14:22:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı