Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Ağrı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağrı şehrinde hizmet veren önemli sağlık kuruluşlarından biridir. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve bölgedeki en modern tıbbi ekipmanlara sahiptir.

Tarihçe

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1995 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana sürekli olarak hizmet kalitesini arttırmaya ve teknolojik gelişmeleri takip etmeye önem vermektedir.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerine erişebilmesini sağlamak üzerine kuruludur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, adil ve şeffaf fiyatlandırma politikasıyla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş branş ve uzmanlık alanları
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Bölgedeki en iyi sağlık hizmetlerini sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yorumlar - 1

user95949

Doktorlar oldukça ilgili ve alanlarında uzmanlar. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdiler ve gereken tüm testleri titizlikle yaptılar. Hastanenin genel temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mart 2024
Cazim Çelik

Cazim Çelik

Hastane yönetimi maalesef yetersiz.Donanimli Personel Yok denecek kadar az. Hasta ve hasta yakinlariyla iletisim kuramiyorlar.Yogun bakim ünitesindeki hastamizi Endoskopieye görütürken yogun bakim hastasi 25 dakika asansör bekledi. Asansörün gecikme sebebi hasta asansöründe cöp ve insaat malzemeleri tasinmasi. Görevli Personel sedyeyi Saga sola vurarak tasiyor uyardigimda kaba bi sekilde:: Eee ne yapim carpiyor diye cevap veriyor.. Prof.dr Celal Sengör hocamizin dedigi cümle aklima geldi: Senin cahilligin benim yasamimi etkiliyor…. Yurtdisindan 3. aktarma ile Agriya ulastim. Hastamizi görmeden El dezenfaktani ve maske istedim öyle seyler yok dediler.Hastane yönetimine hijjenin tanimini yapma gereksinimi duymak Utanc verici. Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan temizlik önlemlerinin tümü hijyen olarak tanimlanir. Fotograf ve videolarda hersey ortada…

2023:10:18 18:37:21
Metin Kocabay

Metin Kocabay

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon kliniğinde23.01.2024 08:50 tarihindeÜNZÜLE HANBABA adlı hekime gittim.Bileğimde olan sıkıntıyı sabırla dinleyip,iyi güler yüzlü bir açıklama ile yardımcı oldu.Yıllardır görmeyi umud ettiğimiz doktor diyebilirim.Çok teşekkürler ederim.kısaca melek işte...Aynı zamanda emar bölümünde çalışan iki bayan hemşire mı tekniker mi bilemiyorum.Emar filmi için hastane sekreteri torpili ile bir ay sıra zamanı olan hastayı benim sıram gelmesine rağmen o vatandaşı benden önce aldı.özellikle itiraz etmeme rağmen sırf itiraz ettim diye kıllık yaparak beni gecikmeli emara aldı.özellikle başörtülü ve diğer kısa boylu hemşire yada emar sorumlusu neyse onlara hakkımı helal etmiyorum.Aldıkları para burunlarından gelsin.vatandaşa kıllık yapmak ta ne oluyor.Bu arada sıraya aldıkları şahıs bir imam hatip lisesi müdürü yani yarı imam ve ilahiyat okumuş öğretmen olmuş onada hakkımı helal etmiyorum.

2024:01:23 16:09:26
Esma Armağan

Esma Armağan

Agri araştırma hastanesi hakkında yaptığım şikayetlerin neden hiç bi çözümü olmuyor acaba? Bugün agri hastanesinde çalışan merve nergiz doktora randevumuz vardı ne Bi iptal mesajı ne Bi haber verme ta nerelerden muayene olmaya geliyoruz ne doktor ne odası ne birilerinin haberi ya ben vergisini veren kamuda çalışan Bi insanım bu rezilliği çekmek zorunda mıyım yaaa nereye şikayet edilecekse her yere şikayet edecegim.bu kadar insanı mağdur etmeye hakkınız yok . Bu hastanenin bas hekimine de yazık Bi hastaneyi idare edemiyor Allaha emanet gelip gidiyor doktorlar başlarına buyruk.

2023:12:22 11:17:59
Diyar Arslan

Diyar Arslan

Hastanede Vahap Yılmaz adlı görevli mahluk kız arkadaşımın bilgilerini kullanarak sosyal medyada ona ulaşıp yazmıştır insanların hasta olup gelip muayene olan yerde boyle mahlukların görev alması ne kadar uygun eğer sahış hakkında gerekilen yapılmaz ise bende hukuki süreç başlatıp gerekeninin yapılmasını sağlarım

2023:12:23 12:57:34
Özkurt İbo

Özkurt İbo

İlçeden Ağrı ya gözüm için geliyorum ama maalesef gözüme iyi gelen tek bir ilaç var onun raporunu bile çıkarmayı bilmeyen göz doktorları var maalesef rapor çıkarmayı bilmiyorsan ne diye uzman doktor oldunuz ben mecbur değilim bir rapor için vana Erzuruma gitmeye kendi şehrim de muane olmak istiyorum rapor çıkartmak istiyorum göz bölümü derhal değiştirmeli

2024:01:08 20:42:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı