YAŞAM MEDİKAL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

YAŞAM MEDİKAL Ağrı

YAŞAM MEDİKAL, Ağrı şehrinde sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan firma, medikal cihaz ve ekipmanlarının satışı, kiralama ve bakım hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

YAŞAM MEDİKAL, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Sağlık sektöründeki deneyimi ve uzman kadrosuyla sektörde öncü bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

YAŞAM MEDİKAL, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli medikal cihaz ve ekipmanlar
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
YAŞAM MEDİKAL, sağlık sektöründe güvenilir ve kaliteli hizmet sunan bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Siz de sağlık alanında ihtiyaç duyduğunuz medikal cihaz ve ekipmanlar için YAŞAM MEDİKAL'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez YAŞAM MEDİKAL Yorumlar - 1

user95921

Ağrı YAŞAM MEDİKAL'de doktorumuz çok ilgili ve alanında uzman biriydi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mart 2024
Said Daşdemir

Said Daşdemir

2023:01:28 14:16:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı