Eğitim Aile Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 65 Yorum Ekle

Ağrı Eğitim Aile Sağlığı Merkezi

Ağrı Eğitim Aile Sağlığı Merkezi, Ağrı şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 2005 yılında kurulan merkez, aile sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Ağrı Eğitim Aile Sağlığı Merkezi, Ağrı Üniversitesi işbirliği ile kurulmuştur. Yıllar içinde şehirdeki aile sağlığı hizmetlerine önemli katkılar sağlamıştır.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, herkesin erişebilir ve kaliteli sağlık hizmetine ulaşabilmesi için uygun fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerimiz, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Aile sağlığı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi
  • Hasta memnuniyetine önem veren yaklaşım
Ağrı Eğitim Aile Sağlığı Merkezi, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunarak şehirdeki önemli bir sağlık kuruluşudur. Hasta odaklı yaklaşımı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir merkezdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Eğitim Aile Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user95906

Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman biriydi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mart 2024
Mustafa YILDIZ (Damat Ferit Paşa)

Mustafa YILDIZ (Damat Ferit Paşa)

Sağlık merkezi olarak hiç düsünmediğim yerde

2023:04:17 14:46:29
bahadır estefan

bahadır estefan

2023:01:17 09:48:13
burak keskin

burak keskin

2023:08:23 13:52:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı