İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 61 Yorum Ekle

İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağrı

İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ağrı şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ile modern teknolojileri bir araya getirerek hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2000 yılında Dr. Ahmet İnci tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren poliklinik, güvenilirliği ve kaliteli hizmet anlayışı ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 100 TL
  • Diş temizliği: 200 TL
  • Kanal tedavisi: 500 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojik ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıdır. Siz de diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir merkez arıyorsanız, İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user95820

Diş hekimleri çok ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mart 2024
BURCU HANBABA

BURCU HANBABA

Zehra hanım ve ekibine teşekkür ederim.4 buçuk yaşındaki kızıma 2 dolgu yaptı çok memnun kaldık çocukta bir travma oluşmadı gönül rahatligiyla tedavi olabilirsiniz.

2024:01:24 12:18:00
Resul Kabak

Resul Kabak

Klinikte her zaman güler yüzle karşılanırsınız.Genc ve yenlikleri takip eden diş hekimleri ile çalismaktalar. Herkes kendi uzmanlik alaninda işini yapıyor.Temiz ve disiplinli.Benim doktorum Zehra Hanım.Kendisi öncelikle insan olarak mükemmel. onunla ilerlemekten gayet memnun kaldım. Kendisi diş sorunlarinizla titizlikle ilgilenir. tel tedavimin sonuna geldik çok memnun kaldım dişlerimden.süreçte tel dışında başka diş problemlerim nedeni ile bi kaç doktor tarafından başka işlemler gördüm.hepsi aynı güler yüzlükte aynı ilgi ve bilgilendirme ile işlerini yaptılar

2023:10:08 12:50:39
Elif

Elif

Yaklaşık 3 senedir gördüğüm diş teli tedavimi, doktorum Zehra hanım sayesinde çok güzel bir şekilde bugün sonlandırdık. Tellerim çıktı ve sonuç beklediğimden çok daha güzel. 3 senedir doktorum Zehra Hanım'ın güler yüzlülüğü, anlayamadığım detayları sabırla teker teker anlatması ve büyük bir titizlikle dişlerim ile ilgilenmesini asla unutmayacağım. Gerçekten çok teşekkür ederim.

2023:09:25 17:24:52
Fatih

Fatih

Gerçekten doktorlarına güvenerek gittiğimiz hocamızın daha tek başına yeri varken bile gittiğimiz bir doktordur. Ama kardeşimin diş telleri için gidiyoruz ve yeni gelen zehra hanım ortodontist in yaptığı muamele insanlık dışı sanki biz zorla yaptırıyormusuz gibi davranıyor ve gerçekten hasta ile doktor değilde patron ile işçi gibi muamelw yapıyor kendinizi ne saniyorsunuz siz cimere de şikayet ettim en kısa sürede buna müdahale edilmesini istiyoruz

2023:09:11 18:01:13
Muhammed Ali Yüksel

Muhammed Ali Yüksel

Asla gidilmemesi gereken bir yer tam bir ticarethane olmuş hem muayene ücreti alıyorlar hem ilk gelişimiz röntgen ücreti alıyorlar adım atsanız para istiyorlar ilgisizler dişinizi evde çekin ama buraya gitmeyin. Ağrı da muayene ve röntgene ücret almayan çok güzel klinikler var. Kimseden bedava işlem yapmalarını beklemiyoruz ama verilmeyen hizmetin de parasını vermek istemeyiz. Muayene ücretini ödedikten sonra doktorun odasına gidiyorsunuz girer girmez doktor diyor ki röntgen çekelim, benim dişimi muayene etmek için röntgen gerekiyorsa ben zaten muayene ücretini ödedim ekstra nerden röntgen ücreti ödüyorum anlamsız. Birde bana ukala ukala tedavinizi ücretsiz yaptıracak bir yer bulursunuz diye cevap veriyorlar, işletmenin zaten bu yorumundan anlaşılıyor ne olduğu. Uzak durulması hatta önünden bile geçilmemesi gereken bir yer.

2023:10:01 08:21:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar 09:00–14:00

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı