Sümer Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 68 Yorum Ekle

Ağrı Sümer Mağazası

Ağrı şehrinde bulunan Sümer Mağazası, 1990 yılında açılmış bir perakende mağazadır. Mağaza, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine giyim, ayakkabı, ev tekstili, kozmetik ve aksesuar gibi birçok farklı kategoride ürünler sunmaktadır.

Fiyat politikası açısından Sümer Mağazası, her bütçeye uygun ürünler sunmaktadır. Hem uygun fiyatlı hem de markalı ürünleri bulabileceğiniz mağaza, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Markalı ürün seçenekleri
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Sümer Mağazası, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir alışveriş noktasıdır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulabileceğiniz mağazamızda alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ağrı Merkez Sümer Mağazası Yorumlar - 1

user95698

Ağrı Sümer Mağazası, kaliteli ve şık giyim ürünleriyle dikkat çeken bir mağaza. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor ve her tarza uygun kıyafetler mevcut. Ayrıca mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim oldukça keyifliydi. Tek olumsuz yanı ise fiyatların biraz yüksek olmasıydı. Ancak kaliteli ürünler için bu fiyatlar gayet makul. Genel olarak Ağrı Sümer Mağazası'nı tavsiye ederim.

9 Mart 2024
Nurten Tasdemir

Nurten Tasdemir

Sümer mağazası harika bir dükkan👌🏻.

2023:08:18 18:34:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı