Kahve Sokağı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ağrı Merkez Kahve Sokağı Yorumlar - 0

erkan bayram

erkan bayram

Şiddet ile gitmenizi tavsiye edeceğim yerlerden personel de şahane insanlar ancak bu kadar mütevazı olabilirler.Menü mukemel yiyecek ,içecek ,tatlı çeşitleri var.Ama yeşillik( salatalık ) gelistirilmeli birazda taze olmasına dikkat edilmeli.Koşa koşa gidin bence.

2022:07:15 13:21:06
Alios

Alios

Süvarisi güzel. Servis hızlı. Ağrıda kaliteli tek mekan diyebilirim. Gelmeyenlere tavsiye.

2021:09:25 18:06:11
aysenur Konyarr

aysenur Konyarr

Kesinlikle menü ve hizmet bakımından çok kötü bir mekan, barbekulu tavugu ve makarnası hayatmda yediğim en iğrenç yemekti asla bir daha gideceğimi sanmıyorum.vasatin altında bir mekan kimseye tavsiye etmem

2022:08:01 20:37:49
Gönül Yaşar Özeroğlu

Gönül Yaşar Özeroğlu

Ağrıda rahatça gidebildiğimiz sayılı mekanlardan birisi. Mekan rahat ve çok gürültülü değil. Çayı kahvesi iyi sunum ve hizmet güzel. Marlenka tatlısınıda beğendik. Her gittiğimizde genelde memnun kaldık. Köfteli wrabı güzel. köftesi sebzeleri lezzetli. Sokak Pizzasının malzemeleri lezzetliydi güzeldi fakat ekmeği çok inceydi kenarları kurumuştu.

2020:02:23 06:28:39
Mir Mazlum Çelik

Mir Mazlum Çelik

Mutfağından kadrosuna kadar gerçekten Ağrı üstü bir mekan.Güleryüzlü personeliniz ve lezzetli yiyecekleriniz için teşekkür ederiz.Dışarıdan gelecek her misafire tavsiye ederim.Ayrıca manzaralı :)

2021:09:30 14:17:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı