ERVET VETERİNER KLİNİĞİ

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez ERVET VETERİNER KLİNİĞİ Yorumlar - 0

Banu Ünver

Banu Ünver

Seren Hanım'ın Afyon'a giderek klinik açması bizim ve İstanbul canları için büyük bir kayıp , Afyon ve canları için ise büyük bir kazanç oldu. Kendisi tanıdığım en iyi ,ilgili, dürüst ve nasıl desem vicdanla cüzdan arasında kalmayan her zaman vicdandan yana davranan bir hekimdir. Sokak kedimiz Angela için başka veterinerlerin "yok kurtulmaz %5 şans" demelerine rağmen bilgisi ve ilgisiyle hayatını kurtaran bizlere de bu canın hayatını kurtarma sevincini yaşatan bir hekimdir. Bu güne kadar çevremden kime Seren hanım'a gidin desem "hay Allah razı olsun bizi ona gönderdin" demişlerdir. Afyon'a gittiği için çok ama çok üzgünüz. Sizi seviyoruz Seren Hanım İyi ki varsınız ve iyi ki veteriner olmuşsunuz sizin gibi gerçekt hayvan sever veterinerler sayesinde canların bir umudu var. Sevgiler Saygılar . Yolumuz Afyon'a düştüğünde mutlaka ziyaret edeceğiz.

2023:11:20 16:31:16
Cinar Acar

Cinar Acar

Seren hanım ve Berk bey hamile kedimizin hayatını kurtardı. Kedimizin doğumu başlamıştı ama doğuramadı. Gece vakti aradım telefonu açıp hemen geldiler. Kedimin vücut ısısı düşmüştü, nefes alış verişi değişmisti. Doğru müdahaleler ile kedimi ve bebeklerini kurtardılar. Kedimi sezeryan operasyonuna aldılar. Kendilerine çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık, bundan sonra tek adresimiz burası. Herkese tavsiye ederim.

2024:01:24 20:01:12
Funda Yildirim

Funda Yildirim

Sadece bir tesadüfle yolumuzun kesiştiği ERVET Veteriner kliniğinden gerçekten çok memnun kaldık yolumuz tesadüf kesişsede tabi ki araştırmadan oğlum Behlülü teslim edemezdik ama araştırmalar hep 5 yıldız yorumlar harika olunca gönül rahatlığıyla gittik ve gerçekten Seren hanım ve Berk beyle sanki hep tanışıyor Behlülümüzün sabit veterinerleriymiş gibi bir hisle hiç yabancılık çekmeden görüştük ameliyatımızı sorunsuz olduk ellerine sağlık ameliyat sonrasıda ihtimal olan olasılıkların hiç birini yaşamadık Behlülü ameliyat sonrası almaya gittiğimizde de hiç bir korku endişe yoktu Behlüle o kadar güzel güven vermişler ki o kadar rahat sorunsuzdu herşey biz sizden sizi tanıdığımızdan o kadar memnun olduk ki iyi ki Tuzladan buraya gelmişsiniz iyi ki yollarımız kesişmiş Behlül çok şanslıymış😊

2024:01:24 15:36:31
Kadriye Bayram

Kadriye Bayram

Seren Hanim Tuzla'da kedilerimin hekimiydi kendisinden okadar çok memnundumki gidişi beni çok üzdüi.işini Aşkla yapan nadir hekimlerden biri.Sokaktaki canlar onun sayesinde tekrar hayata tutundu. Ayrica tedavi ettigi her kediyi aylar gecsede unutmayan bir insan. Her yönüyle dört dörtlük biri ❤️ Şiddetle tavsiyemdir gözünüz kapalı yavrularımızın tedavi ettirebileceginiz bir klinik hekiminin.

2023:10:24 07:05:11
Cansu Yalaz

Cansu Yalaz

Hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz güvenilir bir veteriner kliniği ne zaman gitsek güleryüz hoş sohbet iyi bi şekilde karşılanıyosunuz evcil hayvanim gönül rahatlığıyla emanet ediyorum herşeyiyle iyi kesinlikle tavsiye ediyorum 💖🙏☺

2024:01:24 15:24:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı