Ayazini Kaya Kilisesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar İhsaniye Ayazini Kaya Kilisesi Yorumlar - 0

Elif Balat

Elif Balat

O kadar güzel bi yerdi ki tek başıma gezmeme rağmen inanılmaz bi zevk aldım kesinlikle havanın daha güzel olduğu zamanlar gidilmeli ama ben böyle bile aşırı sevdimm nerden başlasam anlatmaya insanları, esnafı, özellikle de muhtarı aşırı derecede cana yakın ve misafir perver... Herkesin görmesi gereken bir yer Frigya Vadisi'nin önemli bölgelerinden biri. köyü o kadar fazla benimsedim ki hiç yabancılık çekmedim sağolsunlar her konuda yardımcı oldular tertemiz havası konum olarak afyon otogarına yarım saat uzaklıkta saat iki de park afyonun ordan kalkan bir otobüsü var ben yetişememiştim ama Kayahan otobüsü ile Frigya çatal yolu bölümünden 5 km uzaklıkta şans eseri oraya giden bi iki arkadaşla karşılaşıp onların aracıyla gitmiştim yürümek için çok uzak ;) sanırım yıldız kafeydi tam hatırlamıyorum ama gözlemleri mükemmeldi. Çok sıcak kanlı insanlar kesinlikle daha fazla turizmi hak ediyor yeme içme barınma gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Köy muhtarına da buradan tekrardan teşekkürlerimi sunmak istiyorum Allah razı olsun

2023:11:27 19:26:38
Mehmet Durmus

Mehmet Durmus

Burası çok büyük bir tarihi yerleşke, birçok mağara yapısı mevcut. Bunlar aslında Hz İsa’dan önceye Friglere hayta daha eakiye dayanıyor ancak Roma döneminde de kullanılmış. Mağara önüne kadar araç gidebiliyor, meraklılar için büyük bir gezilecek alan var. Müze değil, giriş ücreti yok.

2023:11:05 10:34:35
Ercüment Turkkan

Ercüment Turkkan

Afyon'a Zafer yürüyüşüne gittiğimizde dönüş yolunda Frig vadisine uğradık. Bir Kapadokyali olarak memleketimi gördüm. Ancak yeterince tanıtımı yapılmadığını düşünüyorum. Turistik bir bölge ama yeterli turist çekilmiyor. Tanıtım yapılırsa daha canlı bir yer olabilir. Çok etkileyici bir kiliseydi. İçerisinde bulunan kabartma ve freskler hala çok canlı. Koruma altına alınarak uzun yıllar sergilenebilir.

2023:09:10 17:40:22
Osman Göktuğ Çelik

Osman Göktuğ Çelik

Herkesin gezip görebileceği bir yer Afyon'un güzelliklerinden sadece biri burada mezarlıklar var.başka klişeler yol kenarlarında mısırcılar var.yürüdüğünüz zaman kasaba gibi bir yerle karşılaşıyorsunuz (İsterseniz araba ile gelebilirsiniz.) Esnaf restorantı tarzı diyebileceğim yemek yenilebilecek yerler var.Biz akşama doğru buraya geldiğimiz ve yorgun olduğumuz için oralara tam olarak gidip göremedik bu yüzden fiyatla ilgili bir bilgim yok.Umarım bilgilendirebilmişimdir.

2023:11:15 13:17:15
dr ewo

dr ewo

Mutlaka görülmesi gereken bir yer. Dünyanın ilk apartmanını da göreceksiniz orada. Küçücük bir çay bahçesi ve at bindiren 2-3 genç de mevcut. Unutmayacağınız bir gezi olacağına emin olabilirsiniz.

2023:08:03 11:01:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı