Göynüş vadisi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Afyonkarahisar İhsaniye Göynüş vadisi Yorumlar - 0

Uğur YILDIZ

Uğur YILDIZ

Keşke tabela ve yollar da açıklayıcı olsaydı. Üstünkörü gezebileceğiniz bir yer. Yapı yıkılmış ve aslan başı figürü gözükmekte. Yılan kaya olarak ta geçen bu yerde malesef ki yılan avlayan iki avcı figürü toprağın altında kalmış ve görünmüyor.

2023:12:04 08:52:08
Musa GÜLEÇ

Musa GÜLEÇ

Gizemli uygarlık Friglerin izlerinin sürdüğü vadide bazi kalıntılar atıl vaziyette kendi hallerinde duruyorlar. Biraz çevre düzenlemesi, yol kenarı uygun araç park etme cepleri yapılabilir, Frigler ile ilgili fazlaca literatür bilgisi yok sanırım, bilgi levhaları kısıtlı bilgi veriyor.

2023:10:17 10:07:00
Veli YALÇIN

Veli YALÇIN

Afyon-Eskişehir karayolunun 36. kilometresinden (sola) sapılarak 2 km'den sonra ulaşılır. Frig Dönemi'ne ait yerleşimin olduğu Frig Vadisi'nde yaklaşık 10 metre yükseklikte dik kayalar vardır. Vadi içinde kale, Aslantaş, Yılantaş ve Maltaş anıtları vardır.Frig Vadisi'nin bütün anıtlarında olduğu gibi burada da herhangi bir koruma önlemi yoktur.

2023:08:03 17:33:19
Mustafa Akkaya

Mustafa Akkaya

Friglerin en güzel eserlerinden aslanlı kaya ve Göynuş vadisi görülmeli bence

2023:11:11 20:11:56
Bera Yavuz

Bera Yavuz

Vadi içerisinde dik ve ilginç şekilli kayalar, kaya mezarları, anıtlar ve kaya üzerinde işlemeler olan tarihi bir vadi. Yürüyüş için uygun.

2024:01:16 08:24:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı