Derimod – Afium

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 92 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Derimod – Afium Yorumlar - 0

Mehmet DEMİR

Mehmet DEMİR

Derimod mağazasından iki adet ayakkabı aldım. bir ay kısa süreli giydikten sonra ayakkabıların alt kısmında ızgarası belirmeye başladı. Izgarası ayağımın altını acıtmaya başladı. hemen afyonkarahisar aiyum mağazasına ayakkabıların tabanı gösterdim. batan derisini daha kalın sağlam deri ile değiştirmelerini istedim. Önce görevliler ayakkabıyı almak istemediler. piyasadan silokonlu ayakkabı altlığı al ve öyle kullan dediler. silikonlu taban kullandım ancak ayakkabıyı daralttı dememe rağmen yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Ben ısrar ettim merkez mağazanıza gösterin dedim. onlar bir çare bulur dedim. Bunun üzerine almak zorunda kaldılar. ancak onlar ayakkabıya bakmadan gönderirler dediler. gönderim belki çözüm sağlanır. ben bu şekilde bu ayakkabıları kullanamıyorum. ayaklarımız altı tabanı acıyor dedim. Aradan bir hafta geçti mağazadan beni aradılar ayakkabılarınız geldi imalat hatası olmadığını tespit etmişler gelip ayakkabılarınızı alın dediler. bana ayakkabıları iade ettiler. şu anda tüketici hakem heyetine müracaat ettim. derimod mağazasını tercih etmemin sebebi sorun olmayan rahat sağlıklı ayakkabı giymek içindi fiyatı önemli değildi. Piyasaya emsellerine göre ortamala 4 kat fiyat ödeyerek almış olduğum derimod marka ayakkabıları 1 ay bile sağlıklı giyemedim. çözüm sağlanmadı. imalat hatası değildi diyerek iade edildi. ayakkabının ızgarasının çıkması ayağımın tabanını acıtması kullanıcı hatası da olmadığına göre türkiyede iyi bir isim yapmış derimod mağazaları da bu şekilde keyfi tutum sergilemesi durumunda biz tüketiciler mağdur olmaya devam mı edeceğiz.

2023:09:02 17:49:17
Ibrahim Korken

Ibrahim Korken

9 ay da iki çift ayakkabı aldım ic avatarları deri değil sanki bi süzek markaya yakışmayan derecede kötü pazardan ayakkabı alsaydım daha iyidiFiyat fayda çok kotu

2023:04:09 05:43:04
Mustafa Köksoy

Mustafa Köksoy

Marka ve mağaza yetersiz.Personelleri özenle şeçmişler gibi yaşanan sorunlarda oyalıyorlar yeni ve kullanılmayan bir ürünü incelemeye gönderiyorlar iade almaları gereken yerde.

2023:03:06 09:13:13
Şehnaz Özçalışan

Şehnaz Özçalışan

EYÜP ÖZÇALIŞAN ADINA ALINAN AYAKKABI İLK GÜNDEN TÜM DİKİŞLERİNİ BIRAKTI, ERTESİ GÜN GÖTÜRDÜK DÜZELTİLMESİ İÇİN FARKLI RENK İP İLE RESMEN ALELADE BİR YERDE YARIM KISMI KADARI DİKTİRİLMİŞ YALANDAN...HERYERE TÜM ŞİKAYETLERİMİ BELİRTCEM SONUNA KADAR GİDİCEM!!!!!

2020:08:24 11:07:14
Gezgin

Gezgin

Ürünler kaliteli, personel ilgili.

2019:01:31 19:13:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı