Alp Termal Tatil Köyü

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Afyonkarahisar İhsaniye Alp Termal Tatil Köyü Yorumlar - 0

Erol ÖZKAYA

Erol ÖZKAYA

29 Aralık Cuma günü giriş yapmak için gittik, yarım saat rezervasyonumuzu bulamadılar. Odaya bakmaya gittik, heryer toz içinde, daha inşaat devam ediyor. Kaydıraklı ortak havuzun olduğu yere bakmaya gittik, yarın(30 aralıkta) faaliyete geçecek dediler, ustalar daha boya yapıyordu, heryer yağlı boya kokuyordu, o koku 1haftada anca gider zaten, ertesi gün faaliyete geçmesi imkansızdı. Diğer müşterilerde hep şikayet ediyordu, karşılaştığımız 2-3 kişi rezervasyonunu iptal etti, biz de 1800TL ön ödeme yapmıştık, 1haftaya iade olur dediler, inşallah yalan olmaz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tesis çok büyük aslında, fakat tadilat bitmeden satış yapmaya başlamışlar.

2024:01:01 05:40:01
Gozde

Gozde

İnsanları dolandıran bir işletme, ki işletme bile değil. Çalışanlarlar birbirinden haberi yok karşımızda gülerek bize bakıp dalga geçiyorlar, yaklaşık 50 kişi bağırıp odamızı göstermelerini ya da kapora ücretini iade istememize rağmen yok kasamızda diyerek kaçtılar. Biz Antalyadan, izmirden geldik o kadar yol masrafı çektik. Dolandırıcı bir şirket google fotoğraflrıyla alakası yok sakın güvenip gitmeyin.

2023:12:30 16:22:36
Hicran Çakmak

Hicran Çakmak

Ben hayatımda böyle rezil bir gün yaşamadım Allah belanızı versin dolandırıcı resmen bunlar 4 saat yol geldik. gelmeden önce arayıp 'yarın geliyorıuz bir problem yok değil mi' diye sormamıza rağmen bize gelmeyin denmedi. Geldikten sonra ilgi yok, muhatap olucak birisi yok, odayı gösteren yok ki ortada kalınacak bir oda da yok. zar zor paramızı kurtardık ama hafta sonumuz ziyan oldu bu kadar insanın günahına girmeye utanmicak kadar şerefsizseniz bu işe baş koymayın Allahınızdan bulun 15 kişinin ahını aldınız.

2023:12:30 13:21:50
Ceyda Karavelioglu

Ceyda Karavelioglu

3 -7 Ocak 2024 tarihleri arasında konakladık ama hiç gitmemeyi tercih ederdik odaların temizliği yetersiz lavabolar pis kapılar pencereler Allah’a emanet şeklinde. Odamızda hamam böceği ve fare çıktı tezgahın üstünde odanın içinde geziyor.Evcil hayvanlar ile yaşamak istiyorsanız gidebilirsiniz.

2024:01:07 12:19:00
Path Finder

Path Finder

Dolandırıcı. 6 aileye bi odayı kiralamışlar insanları resepsiyona dizmişler paralarını vermiyolar. Biz paramızı alamayıp döndük oda bulan arkadaşım 2 gece kaldı hastaneye kaldırdık çocuk tifo hastası oldu hastanelerde Sürünüyo burası yüzünden

2023:12:30 13:21:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı