Keskin Termal Villaları

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Afyonkarahisar İhsaniye Keskin Termal Villaları Yorumlar - 0

Ayten Kökhasan

Ayten Kökhasan

Keşke 0 olsaydi 1 bile fazla bu insanlara odalar iğrenç heryer kokuyo insanlarla ilgilenme değil muhatap bile almiyolar bı tane çocuk koymuşlar ne yaptığını oda bilmiyo küçücük çocuğumla durmadan başka bı otele geri gittik

2024:01:19 08:22:13
Muhammed Kökhasan

Muhammed Kökhasan

İşletmeden anlamayan tam bı görgüsüz bı mekan sahibi kesinlikle tavsiye etmem odalar boş olmasina alt katı veririm dolu üstler diye yalan soluyo üstler hep boş alt katlarda pis kokuyo

2024:01:18 10:21:10
Yagmur Yigit

Yagmur Yigit

Asla tavsiye etmiyorum odalar boş olmasına rağmen en alt kattan verdi odalar çok kötü kokuyor küçük çocuk koymuşlar insan ilişkileri yok tek kelimeyle iğrenç.

2024:01:19 09:02:19
birol polatcı

birol polatcı

Ben turizmin göbeginde yaşayan birisiyim.Ben apart villa diye bir terim hiç bir yerde duymadım apart daire demektir bu 1+1 olur 2+1 Olur vs.Bu arkadaşlar apart villa ve mustakil villa diye bir şey uydurmuşlar insanları kandırmaktan başka hiçbir bir şey değil.Üslup zaten baştan aşağı bozuk.Hava dışarıda 12 derece neyse buraya kadar geldik kalacağımız üç gece dedik daireye çıktık içerisi buz yerler buz gibi verilen cevap;gazlı gölde ısıtmalar daha açılmamış,da ondan dolayı soğukmuş,neyse açtılar yarım saate ısınır dediler bende tabii inanmadım 50 MT.kare bir yerin en az 3-4 saatten önce isinmayacagına.hadi neyse dedik aracı boşaltık yarısını odaya taşıdık yarısı elimizde parayı peşin aldıklarını Kredi Kartı çekmediklerini ifade ettiler Bende nakit olmadığını kredi kartı ile ödeme yapacağımı söyleyince beyfendinin nevri döndü ve ben kalmayacağımı beyan edincede ee ben bu odayı size rezervasyon yaptım deyip gönderdigim 500 TL.nin üzerine yatmaya çalıştı ben ona ödeme yapmak zorundaymışım falan filan Neyse paramı verdi ve gecenin 23:00 de biz kaldık ortada neyseki gerekli bir kaç yeri aradım ve durumu izah ettim hemen 30 dk.içeriside gerçekten çok güzel daha temiz ve kaliteli gerçek bir villa buldular sağolsunlar.Keskin termal apart villa diye bir yerin önünden dahi geçmeyin arkadaşlar.Bu beyfendi konunun kapandıgını düşünebilir ama halkı kandırmaya çalışarak ve haksız kazanç elde etmekten dava yeni başlıycak.

2023:10:14 06:04:27
zafer yigit

zafer yigit

Kesinlikle tavsiye etmiyorum ilgi sıfır ve temizlik yok alt katlarda girmedim direk ciktim

2024:01:20 20:16:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı