Hayat Jeo Termal Tesisleri

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Hayat Jeo Termal Tesisleri Yorumlar - 0

Ali Fuad ERKAN

Ali Fuad ERKAN

Tek kelime ile özetlemek gerekirse cidden mükemmel bir yer kaplıca suyu için. Eğer yaz tatili, havuz vs arıyorsanız sizin için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyemem ancak suyu cidden Türkiye'deki diğer termallere kıyasla çok daha iyidir. Gelirken yanınızda yemek getirmeyi unutmayın, ayrıca afium da epey yakın.

2022:04:14 11:52:51
Hkn Hkn

Hkn Hkn

Çok berbat bir yer. Örneğin dış kapıyı bir tekme atsan gidecek cinsten dolaplar eski ve kötü yatak ve çarşaflar temizlik ve hijjenden yoksun. Tek iyi tarafı müstakil ev tipi olması ancak dikkat edin havuz kısımları çok güvensiz havalandırma delikleri mahremiyet açısından sakıncalı. Bence 50 TL fazla verin aynı konseptte daha temiz ve guvenli bir yer bulun.

2019:12:27 05:00:28
Hasan Erdemci

Hasan Erdemci

GÜZELİM YER VE MÜTHİŞ YERALTI TERMAL SUYU BOŞA HEBA EDİLİYOR.NADİR DİREK SÜZÜLMEDEN CIKAN BİR TERMAL VE TAM BİR SAĞLIK TEDAVİ KAYNAGI.SOGUK SUYUDA SİCAK SUYUDA TERMAL AMA NEDEN BİLİNMEZ YERİN SAHİBİ BURAYI NE YENİLİYOR NEDE BİR BAŞKASINA SATMIYOR.BIRAKMIŞ BİRKAÇ KİŞİYE OLMUŞ YER VİRANE HARABE KAPILARMI DESEM ODALARMI DESEM HERYER BERBAT TEK CENNET SUYUN CIKTIGI HAVUZ.ODA OLMASA SANKİ YIKIK DÖKÜK GECEKONDU.BU CENNET TERMAL SUYU İŞAALLAH TEKRAR GÜZEL BİR SUNUMLA YENİLERLER.

2022:01:05 12:52:50
Tolga GECGEL

Tolga GECGEL

Berbat bir resepsiyon. İnanılmaz ilgisiz tipler. İşine gelirse kal, gelmiyorsa bas git havaları. Ne havlu ne de sabun yok. Oda temizliği hak getire. Böcek ve sinekler cirit atıyor. Banyo kısmında bir çöp kovası (duş almak istersen) ve yarısı sararmış bir çukur(havuz) yer alıyor. Fakat baş rolde araba temizleme fırçası var. Onunla da havuza girmeden önce havuzu temizlersiniz artık. Böyle bir doğal kaynağın heba edilmesi gerçekten acı.

2016:08:05 19:44:41
yasin avşar

yasin avşar

çok güzel naturel bir yer . kimyasal maddelerle hijyen görünüp göz boyama yok. odalar kullanışlı doğal ve mükemmel kendin zevkine göre yeme içme işini ayarlaya bilirsin

2020:01:20 20:15:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı