Gazlıgöl termal villa şifa termal

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Afyonkarahisar İhsaniye Gazlıgöl termal villa şifa termal Yorumlar - 0

Osman Erek

Osman Erek

Kaldığınız yeri iyice seçin ve araştırın, sitede 60 küsür Villa var evet güzel Villalar vardır mutlaka onada eyvallah.Malesef bize temizliğiyle ilgilenilmeyen 17 numaralı Villa düştü..örümcek ağları, karıncalar evin heryerinde,duvardan dökülen alçılar boya vesayre koltuk üzerindeydi,mutfak dolabında yağlı tencere kabı, alaturka tualet çeşmesi üzerinde ıslak çorab, çok kötü gerçekten.... tatil amaçlı olmayıb gaye yolculuk istirahatı olduğu için yeni yer peşine düşmedik...kiraladığımız iki günün ilk gününde ancak gece ikide giriş yapabildik tabiiki bu bizim sorunumuz, lakin ikinci günü iki saat geç çıkabilme ricamız geri çevrildi. gerekçeside Temizlikdi, neyse ki 10:30 a kadar tolore ettiler bizi.check in 15:00check out 10:00

2023:09:17 19:54:10
ersin yalanca

ersin yalanca

D52 nolu villada konakladık. Çok güzel sakin sessiz bir site. Biz çok memnun kaldık. Sahipleri Enes bey bizimle çok ilgilendiler. Evde eşya bakımından eksik hiçbirşey yoktu. Bütün eşyalar kullanılabilir ve çok temiz durumdaydı. Enes bey ve ailesine çok teşekkür ederiz. Diğer daireleri bilmem ama D52 nolu daireyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

2023:12:02 16:22:07
Mustafa Acar

Mustafa Acar

Ben baktım ve kalmadım burda geleceklere kısaca özetliyorum benim gibi 500 km yol gelip açıkta kalmayın diye yazıyorum bunu1:Havlu yok2: saç kurutma makinası yok3:Tuvalet kağıdı sıvı sabun yok4: Bulaşık makinası çamaşır makinası yok5: Çarşafların ve yastık kılıfları nın her müşteriden sonra yıkanıp değiştirildiğini de düşünmüyorum6: Halılarda pis gelen müşteriler ayakkabı ile gezmiş evin içinde büyük ihtimalBuna göre gelin yoksa benim gibi bakıp geri dönersiniz hafta sonunuz boşa geçerBenim baktığım yer sizindi yazdığınız numarayla iletişime geçmiştim kötü yorum yapan herkese aynısını yazmışsınız keşke buraya yazmak yerine az temizlik yapıp biraz araç gereç koysanız eve daha iyi olur yorumlar eksiklerin görülmesi içindir arayıp tartışmak için değilİyi yorum yapanlarda kendi çevresi kalan müşteriler değilKötü yorum yapanlara bilgi sistemden numarayı alıp küfür eden bir işletme

2023:11:07 14:37:03
Cengiz Demir

Cengiz Demir

Gayet güzel kocaman havuzu olan. Site içerisinde güvenli otoparkı mevcut. Evinizde gibi hissettiren bir yer.

2024:01:14 14:15:06
Latka Bal

Latka Bal

2024 ilk haftası 35 numaralı villada ailem ile konakladım3 günVilla daki kişisel havuz ve termal su 10/9Temizlik düzen10/7İlgilinin hizmeti ,geri dönüş 10/9Villa içi ısıtma 10/8Wıfı,ocak,dolap,fırın 10/7Fiyat:10/9 ailece gidilecek sessiz sakin bir yer.

2024:01:08 17:58:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı