İkbal thermal

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez İkbal thermal Yorumlar - 0

Eymen Eymen

Eymen Eymen

4 kisilik oda tuttuk ama 4 kisilik odaya 1 buçuk litre su birakiyolar gunluk 1 bardak oluyor. Dunya para alıyorlar ama hizmet yok. Otel icinde adim başı para herseyi paraya dokmusler asla öncelikleri memnuniyet değil para. Suan halen oteldeyim keske gelmeseydim cok pişmanım gelmeyi dusunen varsa birkez daha dusunun bunlari goz ardi etmeyin ..

2023:11:10 15:36:05
Rabia

Rabia

Hafta sonu 3 kişi konaklama yaptık, o kadar kalabalıkta her yerin tertemiz olması ve tüm personelin güler yüzlü, ilgili olması çok memnun kalmamızı sağladı. Ayrıca otel büro sorumlusuydu yanlış hatırlamıyorsam Emrah Çoban beye yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekrar gelip herkese de tavsiye edeceğiz.

2023:11:27 11:44:25
Seyhan Özgener

Seyhan Özgener

10 küsur senedir her gelişimde memnun ayrılmamı sağlayan başta Emrah Çoban beyefendi olmak üzere bütün İkbal çalışanlarına teşekkürü borç bilirim. Bu kadar profesyonel, gönülle çalışan bir ekibi olduğu için tesis yönetimi tebrik ediyorum. Mevcut eksikliklerinin de tamamlanmasını diliyorum.

2023:07:28 11:37:06
Zeliha Aksakal

Zeliha Aksakal

Odalar nefes alınmıyor küçücükÇalışanlar çok iyi çok güler yüzlülerKonum güzel ama çok eksik yemekler kötü bir tane lezzetli tatlı yemedik çay kahve ücretli içecek gene öyle akşam yapılabilecek aktivite yok çocuklar çok sıkılıyorOtelde susuz kalıyorsunuz 1 litre suyla günü geçir diyorlar resmenHavuzlar gittimiz gün güzeldi sonrası berbat buz gibi havuz pompası bozuk dendi sonraki gün ben sinirlenince bozuk değil kim söyledi dendi sonrasında aile banyosu hediye edildi orayada normalde parayla girsem hayal kırıklığı yaşardım küçüçük bir küvet gibi çok kötü bir tatildi

2023:07:08 11:14:10
Hayreddin Bas

Hayreddin Bas

Personel çok güler yüzlüydü. Otel genel olarak güzel. Beklentilerimizi tamamı ile karşıladı. Aile olarak gittik ve kimsenin canı sıkılmadı. Sadece ufak bir sorun olarak termal otelde en çok tüketilen şey su. Suya erişim ve ücretlendirmesi tekrar gözden geçirilebilir.

2023:05:02 09:32:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı