Fatih Anadolu Lisesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez Fatih Anadolu Lisesi Yorumlar - 0

Hatice Kaplan

Hatice Kaplan

Disiplinsiz bir okul. Sabahları göstermelik kıyafet kontrolü yapılıyor sonrasında öğrencilere ilgi yok. Tuvaletlerden gelen sigara dumanı yüzünden hiçbir yeri göremiyorsunuz fakat okulda tek sorun kıyafetmiş gibi sadece onun kontrolünü yapıyorlar. Öğretmenlerine gelecek olursak dünyanın en iyi öğretmenleri bu okulda. Özellikle edebiyat öğretmenleri başta olmak üzere hepsi müthişler.

2022:11:29 09:26:48
Seyfettin ÜLKER

Seyfettin ÜLKER

Adı Fatih Anadolu Lisesi ama kendisi Ataköy/Esentepe semtinde yer alıyor. Bahçesi, spor salonu vs. standartlarda güzel bir devlet okulu.

2017:03:26 15:23:37
sadece bakıyorum

sadece bakıyorum

gayet güzel bir okul. özellikle ingilizceniz iyiyse yurt dışına çıkarmak gibi özel fırsatlar taniyolar. fakat alan seçiminde yeni müdürün dil bölümünü açmaması çok fazla öğrenciyi mağdur etti.

2021:06:08 15:02:48
Hira Kucuk

Hira Kucuk

Okul çok güzel gerçekten keşke nakilimi aldirmasaydim ama malesef evim uzakti bu yuzden nakil aldirdim kantini pahali deil gayet iyi

2022:11:25 21:50:58
Eren Koyuncu

Eren Koyuncu

Okulun manzarası güzel ama yeterli değil

2020:05:09 15:43:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı