26 Ağustos Tabiat Parkı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 50 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Sinanpaşa 26 Ağustos Tabiat Parkı Yorumlar - 0

Elviş Abla

Elviş Abla

Kız kıza piknik tarzı gittik. Oturma alanı olarak güzel düzenlenmiş ama bence bakım şart.Çok fazla uzun otlar var ve su çok kirli. Temizlendiğinde inanıyorum ki daha çok misafiri olur. İyi çalışmalar dilerim.

2023:06:25 20:32:03
Ali Serdar ŞENEL

Ali Serdar ŞENEL

Giriş ücretli, araç başı 18 TL, otomobil. ama bakım sıfır, göletin suyu zaten az, yukarıda bir Gözetleme Kulesi var, girdiğinize değmez. buranın tam karşısında Şehitler Parkı var, Atatürk anıtı, oraya gitmeniz tavsiye edilir.

2022:07:24 16:30:08
Selda Can

Selda Can

Bu yıl Mayıs ayından itibaren ara ara piknik yapmaya gittik 26 Ağustos tabiat parkına. Bu son gidişimde her zaman oturduğumuz yere yakın koskoca, sapasağlam ağaçlar sırf yer açılsın masa atalım düşüncesi ile kesilmiş. Gezmeye başlayınca birçok sağlam ağacın da kesilmiş olduğunu gördüm. Bu birinci can sıkıcı durum. Ikincisi 10 TL verip aracınız ile giriyorsunuz. Daha önce çöp kutularının içinde çöp poşetleri oluyordu. Bu defa yoktu. Diğer çöp kutularına baktım. 1 tanesinde vardı. Bunu da kısmışlar. Üçüncüsü tuvaletler bakımsız ve pisti. Zor durumda kalmadıkça girmeyi tercih etmiyorduk. Bu defa kapıya biri bırakılmış ve bir ücret karşılığı Wc ler kullanılabiliyor. Peki kapıda verilen 10 TL neyin karşılığıydı o zaman diye düşünüyor insan. Tamamen gözlerini para kazanma hırsı bürümüş bir şekilde yönetmeye başlamış kim yönetiyor ise. Herşey bir kenara en can sıkıcı durum en başta belirttiğim gibi sağlam ağaçların kesilmiş olmasıydı. Çok üzüldük. Umarım bu yaptıklarının ceremesini mutlaka ama mutlaka çekerler...Piknik alanı olarak ise güzel. Harika bir göl manzarası var. Çocukların oynayabilecekleri park ve alan mevcut. Mangal ve semaver kiralanmaya başlanmış. Gün boyu kirası her biri için 30 TL. Mangalın kömürünü yakıp hazır veriyorlar. Semaverin de çay ve şekeri ile beraber veriyorlar.

2019:07:27 16:20:34
Veli ÇEVİK

Veli ÇEVİK

Çocukluğumdan itibaren düzenli olarak gelirim. Bu kez gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Sayısını bilemiyorum ama o kadar çok ağaç kesilmiş ki, başka bir yere geldiğimi zannettim. Parkın yarısinda da inşaat çalışması devam ediyor. Betona boğmuşlar. Doğal ürünler satacaklarmış. Bu güzelim parkın bu hale gelmesinde emeği olanların yatacak yeri olmasın. Resmen katletmişler güzelim doğayı.

2018:07:09 11:52:07
umut çağan uslu

umut çağan uslu

Otomobil başı 30 TL alıyorlar fakat bakım sıfır. Ya aldığınız parayı cebinize atmak yerine bakım yapın ya da hiç para almayın insanlar istediği gibi girip çıksın. Her yer sararmış uzun otlarla dolu, su çok kirli, yollar bozuk en ufak bakım, harcama yapılmamış. Yıllar önce zevkle geldiğimiz yere 4 araba girip geri çıktık oturacak yer bulamayıp. Sözde milli park olacak yeri mahvetmişler. İşletme sahipleri değişirse bir şeyler değişebilir belki fakat şu an için gidilmez. Atatürk parkı veya erkmen mesire alanı gibi pek çok alternatif var üstelik ücretsiz oraları düşünebilirsiniz.

2023:06:29 13:08:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Sinanpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı