Erkmen Tabiat Parkı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez Erkmen Tabiat Parkı Yorumlar - 0

ferat G

ferat G

İş için geçici olarak bulunduğumuz çevrede, yürüyüş yapacak yer bakarken tesadüfen denk geldik. Baraj gölü çevresi, dere boyu ve vadi içinde yayılmış ufak bir koruluk içinde hafif eğimli kolay-orta seviyesinde 10 numara bir yürüyüş parkuru, patika mevcut. 2 tepe arasında kalmış bir vadi, yamaçlar genellikle çam ağaçları ile kaplı. Biz yaklaşık 2 km ilerledik devamı da vardı.. çıkışta denk gittiğimiz keçi sürüsü ve atlı dayılar ise ayrı bir güzellik kattı.

2023:10:12 21:05:55
Ayhan Akşahin

Ayhan Akşahin

Kullanıcıların, misafirlerin, eğlenmeye dinlenmeye gelen vatandaşların çöplerini dağıtmaları ve temiz tutulmaması dışında son derece güzel ve ferah bir dinlence parkı. Aileniz ve sevdiklerinizle güzelce vakit geçirebileceğiniz doğayla içiçe piknik alanı patika gezi alanı ve park ve kamelyaları ile rahatça dinlenip vaktinizi eğlenceli bir hale dönüştürebileceğiniz serin bir mekan

2023:07:20 09:23:39
Rıdvan Dumanldağ

Rıdvan Dumanldağ

Braj kenarında insanlar vakit geçiriyor, bazıları balık tutuyor. Ancak insan faktörü daha fazla düşünülebilir. Göletin tabiiliğine ve hissiyatına ters düşmeyecek şekilde çöp kutuları konabilir.

2023:10:22 06:01:42
Rabia Yılmaz

Rabia Yılmaz

Afyonkarahisar'da berbat bir yer. Girişteki tabelada 1 Eylül'e kadar giriş yasak yazmasına rağmen 15 eylül'den sonra bile yasak olduğunu söyleyip (şikayet olduğu için) çıkmamızı istediler. Oysa sadece piknik tüpümüzü kullanarak kahvaltı hazırlayıp yemek istemiştik. Sakın görsellere kanıp gitmeyin kamelyaların içi, tuvaletler bile hayvan dışkısıyla dolu. Hayatımda gördüğüm en pis yerlerden biri. Ne hikmetse yukarıdaki restauranta giderseniz yasak yok ama kendi halinizde kahvaltı bile yapsanız şikayet var! Ağız tadıyla, huzurla bir şeyler yiyip içmek istiyorsanız gitmeyin. Zaten başka bir amaçla da gidilecek bir yer değil. Ekte de gördüğünüz gibi büyük baş hayvanların ahırı olmuş.

2023:09:24 17:59:49
Hüseyin ŞENCAN

Hüseyin ŞENCAN

Erkmen Tabiat parkı Afyonkarahisar Merkeze 5-10 km uzaklıktadır.Tabiat parkı içerisinde manzarası güzel bir gol mevcuttur. Doğa yürüyüşü yapılabilecek yerler, Mangal severler için kamelyalar ve mangal yakacak yerler mevcuttur. Ailenizle, dostlarınızla doğanın mis kokusu içerisinde huzurlu vakit geçirebileceğiniz bir yerdir. Karavan veya Çadır Kamp yapmayı sevenler için Elektrik, Su ve WC mevcuttur. Çadır kamp için göl manzarasında uyanmak,doğanın sessizliğinde huzuru yaşabileceğiniz güzel bir alandır. Giriş esnasında herhangi bir görevli bulunmadığı için giriş ücreti hakkında bilgimiz yoktur.Sizlerden isteğimiz böyle mekanlara gidip ayrılırken lütfen çöplerimizi doğaya bırakmayalım.

2022:11:28 14:08:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı