Afyon Macera Parkı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Afyon Macera Parkı Yorumlar - 0

Mustafa Said Ceylan

Mustafa Said Ceylan

Afyonkarahisar'ın kütahya yolunun sol tarafında park hastanesinin hemen arkasından gidilebilen, macera parkı, yüriyerek veya bisikletke çıkılması zor olan güzel bir manzaraya sahip bir mekandır. Survivor a benzeyen yerden yüksek ve değişik engelli parkurlar olan bir kısmı bulunur. Ayrıca uzun bir tırmanma duvarı ve tarihi değirmen de mevcuttur. Gün doğuşu ve batımı buradan çok güzel bir şekilde izlenebilir. Ailenizle güzel vakit geçirebilir ve piknik yapabilirsiniz. İyi eğlenceler. Prm.

2018:08:05 23:12:24
ihsan Yumuturuğ (#ihsanhoca)

ihsan Yumuturuğ (#ihsanhoca)

Geceleri güzel şehir manzarası çekiliyor.

2022:04:12 13:06:56
Spring Weisserose

Spring Weisserose

O kadar yol geldik kapalı ama macera parkı 🥴

2023:08:21 16:18:27
Ahmed KARAHAN

Ahmed KARAHAN

Her zaman kapalı, 3 deda gittim dıştan kapı kilitli, 4 yıldır kapalı, malzemeler eskidi, çürüdü, o parktaki malzemeleri süs diye mi aldınız, yada koydunuZ.

2023:03:15 20:09:39
Hayati DUMAN

Hayati DUMAN

Afyonkarahisar manzarası izlemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.Macera parkurları kapalı fazla bir beklentiye girmeyin.

2022:08:21 16:50:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı