Afyon Karavan ve Kamp Alanı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Afyon Karavan ve Kamp Alanı Yorumlar - 0

Police Officer

Police Officer

Çok güzel bir kamp alanı, elektrik su ve konaklama ücretsiz planlanmış.Belediyemiz güzel düşünmüş allah razı olsun ama cüzzide olsa bir ücret alınsa, içeri giren araçların ve kişilerin kayıtları alınarak kontrolü sağlansa daha güvenli ve güzel olur. Saygılarımla

2024:01:20 23:37:35
Tugrul akalın

Tugrul akalın

Elektrik ve su var.ücretsiz.Prefabrik duş ve WC yapılmış musluklar yerde .duşta sular tahliye olmuyor.düşünce ve hizmet güzel ama ortaya çıkan malzeme kötü.burada kalıcı WC ve duş daha sağlıklı hizmet verecektir.düşünen ve yapanların emeğine sağlık

2023:11:05 04:31:56
Çetin islam

Çetin islam

Bulundugu konum itibariyla mukemmel. Antalya Istanbul hattinin orta yerinde. Elektrik su mevcut hatta bedelsiz. Iceri girisi biraz net degil. Guvenlik kayit yok. Girip park ediyorsunuz. Ben gittigimde kasetli wc atik yeri bozuktu. Wc lerde sabun mevcut . Ancak cok temiz degil. Mutfak guzel. Camasir makinesi bile mevcut. Aksam karavani birakip Afyona yemek yemege gidip dondugumuzde guvenlik sorun cikardi. Yeni kural veregi acak karavanla giris cikis yapabileceginiz soylendi. Ben karavani birakip Afyonda kaleyi gezdim yedim ictim alisveris yaptim. Sehirde para harcadim. Siz diyorsunuzki kamptan aracla cikamazsin. Cekme Karavanla cik. O durumda sehirde karavanla park edebilecegim yer var mı bunu yapayım Benim fark ettigim sey. Anlasilan cekme karavanini birakip belkide uzun sure gelmeyenler var. Bunu engellemek istemisler. Haklilar . Ama bunun yolu yasak koymak midir ? Ucretli yapin . Kontrollu giren cikani kayit altina alin. Madem bu halden memnun degilseniz hic burayi isletmeyin birakin. Ugrasmak istemiyorsunuz . Yasakliyorsunuz. Antalyaya giderken ve dinerken birer gun kullandim. Afyona daha fazla zaman ayirmak gerektigini kesf ettim. Ama limon sıktilar keyfime.

2023:10:18 05:32:10
Sami Engin

Sami Engin

Kamp alanının girişini bulana kadar telef olduk doğru dürüst bir yön levhası yok ama yinede çok iyi kamelyalar mevcut elektrik su mevcut ana yola yakın gecelik konaklamak için ideal fazla kalınmaz güneşin altı ama esinti var geniş bir çim alan mevcut ekilen ağaçlar büyüyünce daha iyi olacaktır. Tesis tamemen ücretsiz su elektrik dahil. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

2023:08:01 07:55:12
Erol Çelik

Erol Çelik

Buraya 2. Gelişim. İlk sefer her şey çok iyiydi. 2. Gelişimde bazı problemlerle karşılaştım. Diğer karavancı dostlara bilgi olsun diye yazıyorum. Tüm tuvaletleri kapatmışlar, sadece girişte bir tuvalet bırakmışlar o da sadece erkek tuvaleti açık. Çamaşır makinesi bozuk. Daha 2 ay önce geldiğimde her şey çok iyiydi. Daha kötüsü, alanı motorcu arkadaşlara açmışlar ve şu an gecenin 23.30 ve motorcu arkadaşlar gecenin bu saatinde ortalığı ayağa kaldırıyorlar. dün akşam da böyleydi. Keşke güzel şeyleri bu kadar çabuk bozmasalar. Yine de Afyon belediyesine teşekkürler ama tahminim yakında bu güzel karavan parkı amacını Çok dışına çıkacak.

2023:09:22 20:36:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı