Kuryenet

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 130 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Kuryenet Yorumlar - 0

Samet Çotak

Samet Çotak

Kendilerine 'kuryenet' ismi vererek kuryecilik yaptıklarını sanan bir şirket. Ne telefonları var ne adresleri ... kendileri bile bilmiyordur. Kuryenet diye gereksiz bir site ve bir numara var bu numara da takip no istiyor sadece vasfı bu ! Hatta takip noyu girerken hemen kapatıveriyor . Extra olarak Otomatik mesajlar gelip duruyor " teslim etmek için uğradık ancak size ulaşamadık" bunu her hafta otomatik olarak atıyorlar! Ne gelen vaaar ne giden... yani anlayacağınız Allah sizleri kuryenet saçmalığına muhtaç etmesin. Şikayet edeceğim.

2023:12:22 14:44:00
Mustafa Aslan

Mustafa Aslan

6 ekim de akbank kredi kartım dağıtıma çıkmış 10:30 da teslim edilememiş görünüyor fakat adresim devlet kurumu 8-5 açık ve ben mesaide çalışıyorum ne gelen oldu ne arayıp bilgi veren. Bu gün 12 Ekim bankayı arıyorum kart kuryede diyor ortada kart yok ulaşabileceğimiz bir müşteri temsilcisi yok. Şuhut ilçesinde diye dağıtıma çıkmayıp teslim edilememiştir diye not düştünüz demi yazık

2023:10:12 12:22:08
Hüseyin Vahit Akkaya

Hüseyin Vahit Akkaya

1 aydır bir kartı teslim edemeyen rezil rüsva bir firma. 2 kere dağıtıma çıkıldı diye mesaj geliyor ama nedense ne işyerime ne de evime geliyorlar. İrtibat kurabileceğimiz bir iletişim numarası da yok.

2023:11:27 11:57:44
Yağız Orhan

Yağız Orhan

Kartım 2 haftadır gelmedi, gidip alayım dedim, diğer şubede dediler, şubeyi bulana kadar tüm Afyon'u dolaştım, zar zor sora sora buldum adam dükkanı kapatıp gitmiş gün ortasında, boşu boşuna dolanıp durdum, ben böyle rezil bir şirket görmedim gerçekten beterin beteri bunlar olsa gerek!

2023:12:26 12:31:33
Fatma Kaya

Fatma Kaya

1 aydır ziraat banka kartımı bekliyorum banka kuryenete kartımı veriyor ama ne bi msj ne bi bildirim ne bi link hiç bisey yok tesadüf dijital bankacılıktan görürsem öyle kartımın takibini yapıyorum 01.12.2023 tarihin eve geldik yoktunuz notunu düşmüşler arkadaş ben evdeyim ne zmn geldin ne zaman kapımı çaldın hadi duymadim belki zilim bozuk belki o an acamadim yav ben oraya numara vermişim bi beni aramazmisin işin kolayını bulmuşsunuz insanları mağdur ediyorsunuz arıyorum ne numara var ne muhatap ne olacak şimdi lütfen acil teslimat istiyorum

2023:12:01 14:03:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı