Ptt-Afyonkarahisar Posta İşleme ve Dağıtım Merkez Müdürlüğü

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez Ptt-Afyonkarahisar Posta İşleme ve Dağıtım Merkez Müdürlüğü Yorumlar - 0

Tevfik Eryiğit

Tevfik Eryiğit

Kargom 1 haftadır şubede bekliyormuş telefonu 50. aramamda açtılar, yarın dağıtıma çıkması için talep oluşturalım mı diyor,, pes artık kargonun dağıtıma çıkması gerektiğini biz mi arayıp söyleyeceğiz. yarın dağıtılacak diyerek telefonu kapattık. 1 saat sonra gelen mesaj, alıcı adreste yoktur şubeden alabilirsiniz. Şaka mısınız kardeşim siz. Kapatın gidin şubenizi de çalışanlarınızı da milleti uğraştırmayın. Son kullanma tarihi geçti be ürünlerin. Rezalet ötesi bir yer. 0 yıldız verilmediği için mecbur 1 yıldıza basıyorum yoksa bunlara günahımı bile vermem

2023:11:13 16:35:36
GOKHAN YAVUZ

GOKHAN YAVUZ

yurtdışindan kargom yurt icine 3 gunde geldi yurt içinde olan kargom 15 gundur gelmedi. ptt olarak lutfen yurtdışı kargo ulaştirmayı bırakın. hatta kargoculuk yapmayın. bırakın baska firmalar ulaşım saglasın. devlet kurumları bir kaplumbağa gibi yavas çalışıyor. bu kadar yavaş calişan hatta calişamayan kuruma vergilerimizle maas vermeyin.

2023:11:29 17:06:25
H O

H O

Bir yıldız çok. Tam bir rezillik. Kurye adrese gelmeden, adreste bulunamadı, kapıya not bırakıldı diye bankaya bildirim yapıyor, zerre kadar alakası yok. Bunlarda iş ahlakı denilen bir şey yok. Yapamayacaksanız bırakın bu işi, milletin çok önemli işleri sizin yüzünüzden aksıyor.

2023:11:20 14:42:29
Tuğba Taban

Tuğba Taban

5 yıldız one çıksın diye verdim.kesinlikle cimere şikayet edeceğim ve cevremdeki herkese ettireceğim şikayet sizi. Resmen rezillik. Aldıkları maaşları inşallah çıkar boğazlarından Afyonkarahisar halkı bu şubeden bıkti 2gunde gelen kargo resmen günlerdir şubede bekliyor rahat oturdukları koltuklarından k!çlarını kaldırıp zahmet edip dağıtima çıkartmıyorlar. Haram zıkkım olsun. Kesinlikle devletin kurumunu lekeliyorlar.

2023:09:26 12:09:55
Murat Üzmez

Murat Üzmez

Bukadar ilgisiz alakasız sorumsuz bi kargo şirketi yok kargom geleli 1 hafta oldu hala dağıtıma çıkarmadılar

2023:09:11 15:23:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı