ECZANE ÖZEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar Merkez ECZANE ÖZEL Yorumlar - 0

Dinç Aydın

Dinç Aydın

Eczacilikta en onemli noktalarin kibarlik ve musteriye olan saygi, sevgi oldugunu kisisel olarak dusunerek Özel Eczanesine girdikten sonra bu ilkelerin sonuna kadar uygulandigini gordum ve cok sevindim. Kaliteli hizmet ve bilgili eczaci, calisanlar icin cok tesekkurler.

2019:06:30 09:57:01
Ahmet Ala

Ahmet Ala

afyona seyahat için gittim çok umutlu değildim açıkçası eczanedenalacağim hizmetten cunku ılk kez gıdıyordum ancak dizaynı içindeki sordugumuz sorulara verilen cevaplar samimiyet tecrübe kibarlık karsısında bende kalıcı etki yarattı tum işletmeye bu A plus hizmetten ötürü teşekkur edıyor basarılarının devamını diliyorum.

2019:09:26 13:17:33
Yusuf Keskin

Yusuf Keskin

9 liralık baticonol ve 10 tane gazlı bez için 45 lira aldığını öğrendiğimden bu yana beni eczanelere karşı önyargılı yapan ecZanedir özel eczanesi.

2019:03:27 19:42:42
Önder Kolukırık

Önder Kolukırık

Güleryüzlü ve kaliteli hizmet için ellerinden geleni yapmaya çalışan bir eczane tesekkurler

2020:04:13 07:39:49
Zehra Elif Gunyuz

Zehra Elif Gunyuz

İşini severek yapan bilgili ve ilgili çalışanlarıyla birinci sınıf hizmet veren bir eczane

2019:07:11 12:10:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı