Çok Katlı Otopark

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Çok Katlı Otopark Yorumlar - 0

Gonca Atac Ünlü

Gonca Atac Ünlü

Merkezi konumda böyle bir otoparkın olması büyük kolaylık ve güzel bir hizmet. Ancak otopark tuvaletleri değil Afyon a hiçbir şehrimize yakışmayacak kadar feci halde. Ne yazık ki şaşkınlıktan fotoğraf çekemedim zaten kimsenin de midesi kaldırmazdı! Umarım güzel şehrimizin belediyesi duyarlı olup bir an önce düzeltir.

2023:08:19 15:33:47
Sema Gündüz

Sema Gündüz

Park yerlerinin dar olması dışında bi sıkıntısı yok. Kalabalık zamanlarda geniş arabalar için zorluk oluşturabilir. Ama genelde alt katlarda da olsa yer bulabiliyorsunuz.

2023:08:23 08:26:47
Samet AKIN

Samet AKIN

Afyon standartlarını bilmem ama bence inanılmaz kötü bir düzeni var. Katlı olduğuna bakmayın abonelere katlı günlük saatlik girip çıkacaklar için 2 kat toplam nerdeyse 20 araçlık felan yerleri var yukarı çıkmak yasak 😊 yer bulabilirseniz şanslısınız.

2021:12:30 16:23:55
Yesim Tuncer

Yesim Tuncer

Afyon çarşı nin tek sıkıntısı otopark ti,fakat bu otopark çok güzel bir çözüm olmuş afyon a,fiyatları gayet iyi,5 TL park ucreti

2023:01:28 18:12:39
Mehmet Katrancıoğlu

Mehmet Katrancıoğlu

Çarşı ortasında olması büyük avantaj. Park alanları biraz dar. Dikkatsiz park edilmesi durumunda araçların girip çıkması çok zor hale gelebiliyor. Acemi bir şoför aracınıza sürtebilir.

2017:11:13 13:57:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı