Anıt Park

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Anıt Park Yorumlar - 0

tulay sağır

tulay sağır

Anıt Park içinde bulunan Afyon Belediyesine ait olduğunu duyduğum Anıt Park Cafe lezzetine doyamadığımız kahvaltı için başta sorumlu arkadaşımız olmak üzere tüm çalışanlarına emekleri için teşekkür ederiz..

2023:10:20 10:41:41
Hüdaverdi Fidangül

Hüdaverdi Fidangül

Afyon merkezde bulunan Anıtı görmemek altında Resim çektirmemek Anıtcafe de çay içmemek Zafer müzesini gezmemek olmazsa olmazlardan... özellikle kurtuluş savaşının başlangıcı sayılan Milli parka gidip görmeden dönmek büyük kayıp...

2023:11:06 09:37:43
Aysenur

Aysenur

Yerel halkın dedelerinin günü geçirmek için kullandığı 3 kademeli alan. Gezmek için baktığımızda başımızı kaldırıp bakınca tüm alanı tek seferde görebilirsiniz, alan oldukça küçük. Gezmeye değer görmedik, rotamıza eklediğimiz için uğramıştık.

2023:11:01 17:56:11
Süleyman Aydağ

Süleyman Aydağ

Anıt Parkın hemen arkasında Afyonkarahisar Valilik binası var. Tarihî ve Nostaljik bir ortam, çok beğendim. Valilik binasının arkasında da Afyonkarahisar Kalesi manzarası bulunuyor. Parkın solunda sanırım belediyenin işlettiği kafe tarzı bir yer var, parkın içinde küçük bir havuz var ve su gösterileri yapılıyor. Şehrin tam merkezinde, sembolik bir meydan aslında. Her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu meydanda yapılır. Araba park yeri için değnekçilerin bulunduğu park yerleri mevcut. Ağustos 2023 itibariyle saati 5 TL.

2023:08:24 15:14:32
Celal K.

Celal K.

Akşehir, Çok güzel küçük bir Kasaba. Etli Ekmeği lezzetli idi. Temiz havası, etrafında ormanlı dağlar var. Merkezde Otomobil parkı az, bir saat için 4₺ ödedim. Çıkarken yelekli görevliye fişi verip ödeme yapmak gerekiyor.

2023:06:06 06:13:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı