Selimiye Cami

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 56 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Selimiye Cami Yorumlar - 0

Mustafa Kaya

Mustafa Kaya

Yenice mahallesindeki güzel camilerden birisidir. Yüksek çift minareleri buraya yakın her taraftan görülmektedir. İçerisi oldukça geniş ve büyüktür. Yanıda bulunan fabrika ve tren garı çalışanları birde mahalle sakinleri bu güzel mekana sahip çıkmaktadırlar. Bahçesi oldukça yeşilliktir. Özellikle Ramazan ayında her cami gibi burasıda dolup taşmaktadır.

2021:01:16 16:45:34
ismail Talipoglu

ismail Talipoglu

Afyonkarahisar Selimiye Camii:Yenice Mahallesinde, "Huriye Aşkar okulu" na yakın mesafede...Afyonkarahisar "Travers Fabrikası" nın arka tarafında...Mareşal Fevzi Çakmak Paşa Bulvarının sol tarafinda yer alıyor... Tek Ana kubbeli, çift minareli, ikişer şerefeli , oldukça büyük bir Camii...Ana kubbe, oldukça büyük çaplı inşa edilmiş...ayrıca, küçük çaplı kubbeler de mevcut. ...Namaz kılınan mekâna merdivenler ile çıkılıyor...Çini ve hattatlık işçiliği oldukça güzel... Çifte minareli camii... Minareler betonarme olarak inşa edilmiş, minare külahları yeşil renkli...Camii' de yeşile boyanmış...Ana kubbe, kiremit ile kaplanmış!...Camii, zemin kat dahil, üç kat yüksekliğinde....Camii: 1999 yılında betonarme olarak inşa edilmeye başlanmış 2007 de ibadete resmen açılmış , minareler daha sonra,(2008-2009)'da inşa edilmiş...Sedir ağaçlarının olduğu , şadırvanlı güzel bir bahçesi var..."Yenice Camii"ne yaklaşık 300m.mesafede...Aynı Mahallede iki camii mevcut...Mahalle Afyonkarahisar'ın yeni mahallelerinden...

2019:01:10 11:11:54
Yunus Emre Kara

Yunus Emre Kara

2018:12:26 15:17:20
Murat Yener

Murat Yener

2020:01:09 15:29:37
Alirıza Kurum

Alirıza Kurum

2020:06:06 08:23:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı