GAZLIGÖL YAŞAMKENT TERMAL VİLLALARI

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Afyonkarahisar İhsaniye GAZLIGÖL YAŞAMKENT TERMAL VİLLALARI Yorumlar - 0

Uzman Bina Yönetim

Uzman Bina Yönetim

No:19 favori kış tatil mekanım oldu. Ailenizle birlikte kalabileceğiniz tertipli düzenli modern bir yer. Havuz resimde görünenden daha büyük otopark sorunu yok. 9 kişi kalabilirsiniz. Mangal ve diğer yemek pişirme malzemelerinin tamamı var teras güzel önü açıl çok ferah. Merkeze yakın. Mutlaka gidip şifalı kaplıca suyunun zevkini evin havuzunda tadabilirsiniz.

2024:01:10 10:09:22
Gökhan Çetin

Gökhan Çetin

Çok yazık daha öncede gitmiştim ve yakın zamanda yer ayırip 2gunluk yer ayırtmıştım 1 günlük ücreti kapora olarak yollamiştim ne yazikki iş kazası gecirip gidemedim işleme sahibi arayip diger kalan 1 günluk ücreti istedi başimdan gecen olayı anlatmama rağmen halla para dedi bu kadar para canlişi olmayın keyfi gitmemiş olsam zaten ucretinizi verirdim insan bi gecmis olsun der

2023:08:05 20:19:38
Hidayet Çapuk

Hidayet Çapuk

Öncelikle 19 numaralı odada kaldığımızı belirteyim çünkü buradaki villalar şahsi olduğu için her şahış kendi kiralıyor ve temizliği ile ilgileniyor diğer villalarda şikayet olduğunu gördüm ama ben 19 dan bahsediyorum. Villaların bulunduğu konum basit bir yerde ve yerleşim olarak çok güzel yeşillik alan çocukların dışarıda gezebileceği, parkta eğlenebileceği bir alan ve park mevcut ayrıca güvenli. Villaya gelirken sadece yiyecek içeceklerinizi ve kıyafetlerinizi getirmeniz yeterli bütün eşyalar mevcut. Mangal için yeri mevcut, ailecek huzurlu, sakin ve termalde bir tatil yapmak için on numara bir yer. Villanın içi odaları, lavabo ve havuzu gayet temiz ve bakımlı. Otopark sorunu yok, doğayla iç içe mis gibi bir tatil yapabilirsiniz. İrtibat için Mehmet bey ile görüşebilirsiniz.

2022:09:10 09:22:44
hasan geylani

hasan geylani

3 gece kaldık aile için uygundur beğendik kişi sınırlaması yok oda ve yatak yeterince var şu ve havuz çok iyi market ve fırın yakın herşeyi kendiniz alın disarda ama düzgün yemek yeri Yok malesef

2023:04:21 15:16:09
Osman Çakıcı

Osman Çakıcı

Bu siteye yeni geldim ama begendim temiz hijyen görevli güler yüzlü memnun kaldım

2023:06:24 06:42:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı